Decret 117/1988 sobre la denominació oficial del municipi de Benifairó de la Valldigna

De Viquitexts
Salta a la navegació Salta a la cerca
DECRET 117/1988, de 29 de juliol, pel qual és aprovada la nova denominació del Municipi de Benifairó de Valldigna (Valencia). [88/2328
Consell de la Generalitat Valenciana
Publicat al Diari Oficial de la Generalitat Valenciana (DOGV) núm. 882, el 9 d’agost de 1988
 Baixa


L’Ajuntament de Benifairó de la Valldigna (Valencia), en sessió celebrada el dia 12 de febrer de 1988, acordà sol·licitar el canvi del nom actual del Municipi per Benifairó de la Valldigna.

El Gabinet d’Ús del Valencià de la Conselleria de Cultura, Educació i Ciència, considera correcta en valencià la grafia de Benifairó de la Valldigna.

La Llei de la Generalitat Valenciana 4/1983, de 23 de novembre, d’Ús i Ensenyament del Valencià, disposa en l’article 15.1 que correspon al Consell de la Generalitat Valenciana determinar els noms oficials dels Municipis de la Comunitat Valenciana.

En atenció d’aquests motius, vist l’expedient instruït per l’Ajuntament de Benifairó de Valldigna (Valencia) per a l’alteració de la denominació actual per la de Benifairó de la Valldigna, a proposta del Conseller d’Administració Pública i amb la deliberació prèvia del Consell de la Generalitat Valenciana, en la reunió del dia 29 de juliol de 1988,


Decrete:

Article únic

L’actual Municipi de Benifairó de Valldigna, de la Província de Valencia, es denominarà Benifairó de la Valldigna. Les referències que al nom antic s’haguessen realitzat pels òrgans de l’Estat o d’altres Organismes públics es consideraran fetes, d’ara endavant, a la nova denominació.


València, 29 de juliol de 1988.

El President de la Generalitat,

JOAN LERMA I BLASCO

El Conseller d’Administració Pública,

JOAQUIM AZAGRA I ROS


Decrets que regulen l’alteració dels topònims valencians[modifica]

Enllaços relacionats amb el decret i el municipi[modifica]

Fitxer:1988 811791 Benifairó de la Valldigna.pdf

Enllaços diversos[modifica]


Aquesta obra pertany a un organisme públic oficial que equipara les seves obres al domini públic. (Més informació...)