Discussió:Fidelitat

De Viquitexts
Salta a la navegació Salta a la cerca

Recull de poemes. Jordi Cots i Moner[modifica]

Barcelona.Els llibres de l'Óssa menor,núm 2.1949 (Descatalogat) Sóc la curadora de la seva obra i tinc la seva autorització el comentari anterior sense signar és fet per NeusLopezMata (discussió).

Drets d'autor[modifica]

S'està procedint a obtenir l'autorització del text mitjançant el procediment establert a Viquitexts:Permisos de còpia. Afegeixo la plantilla corresponent a continuació: {{Pendent OTRS}} -Aleator 23:31, 4 gen 2018 (CET)

No sé si s'està procedint a l'obtenció dels permissos de la forma establerta a Viquitexts (intueixo que no).
En tot cas, vist que l'usuària NeusLopezMata diu el que diu (amunt i a la seva pàgina de discussió), junt amb el nom d'usuari que ha fet les darreres edicions (usuari Jordicots, intueixo que serà el propi autor), i donat que els tràmits burocràtics de permissos d'autor són farragossos i esotèrics si no es coneixen (i també si es coneixen), opto per no ser més papista que el Papa amb el copyright i presumir de bona fe que, efectivament, autor i curadora de l'obra, donen l'autorització per a fer un ús comercial d'aquesta obra sense cap altra obligació que la que afecta a Viquitexts (llegiu Viquitexts:Drets d'autor). -Aleator 20:32, 29 maig 2018 (CEST)