Ajuda:Guia per a administradors: diferència entre les revisions

De Viquitexts
Contingut suprimit Contingut afegit
fusions
 
Línia 2: Línia 2:


En general, se segueixen els [[:w:Viquipèdia:Guia per a administradors|procediments de la Viquipèdia]], excepte en casos específics com els següents:
En general, se segueixen els [[:w:Viquipèdia:Guia per a administradors|procediments de la Viquipèdia]], excepte en casos específics com els següents:

==Fusió d'historials==
Des de <code>[[:Especial:Fusiona_historial]]</code>, informar <code>Pàgina d'origen:</code> amb el nom de la pàgina que tingui una darrera edició més antiga que la de l'altra pàgina destí <code>Pàgina de destinació:</code> amb el nom de la pàgina que tingui una darrera edició més moderna que la de l'altra pàgina origen. Prémer <code>Mostra les edicions que es poden fusionar</code>, i si apareix cap historial fusionable, prémer <code>Fusiona les revisions</code>.
No es crea cap redirecció ni s'esborra cap pàgina. Els registres d'historial de la pàgina origen desapareixen d'aquest historial, i passen a l'historial de la pàgina destí.


==Gadgets==
==Gadgets==

Revisió de 01:55, 20 gen 2016

Aquesta pàgina conté l'ajuda necessària per als administradors de Viquitexts.

En general, se segueixen els procediments de la Viquipèdia, excepte en casos específics com els següents:

Fusió d'historials[modifica]

Des de Especial:Fusiona_historial, informar Pàgina d'origen: amb el nom de la pàgina que tingui una darrera edició més antiga que la de l'altra pàgina destí Pàgina de destinació: amb el nom de la pàgina que tingui una darrera edició més moderna que la de l'altra pàgina origen. Prémer Mostra les edicions que es poden fusionar, i si apareix cap historial fusionable, prémer Fusiona les revisions. No es crea cap redirecció ni s'esborra cap pàgina. Els registres d'historial de la pàgina origen desapareixen d'aquest historial, i passen a l'historial de la pàgina destí.

Gadgets[modifica]

Es veuen a la pestanya de "Ginys" de Special:Preferences o a Special:Gadgets. Cal crear:

  1. El javascript amb el nom "Mediawiki:nom_del_gadget.js".
  2. La descripció amb el nom "Mediawiki:nom_del_gadget".
  3. La definició en una nova línia a MediaWiki:Gadgets-definition; si un gadget queda obsolet cal substituir * per #.

Més informació a mw:Extension:Gadgets#Usage.

Importar[modifica]

  1. Accedeix a Special:Import, i selecciona el projecte des d'on vols importar un article, així com el títol que l'article té en aquell projecte. La "w" vol dir Viquipèdia, i la "b" vol dir Viquillibres.
  2. Selecciona l'opció "Copia totes les versions de l'historial d'aquesta pàgina" per a què tot l'historial sigui copiat a Viquitexts.
  3. Finalment prem el botó "Importa". Si tot va bé apareix el missatge "Importació realitzada satisfactoriament!".
  4. Revisa i formateja l'article segons el llibre d'estil i les polítiques i normes de Viquitexts.

Checklist[modifica]

Cada vegada que es fa una actualització del maquinari o es modifiquen Mediawikis locals o compartides a Wikisource multilingüe, pot deixar de funcionar alguna propietat de Viquitexts. A continuació es llisten pàgines amb determinades característiques que les fan més propenses a errors de funcionament, i que cal revisar de tant en tant:

  • Transclusió des d'un altre domini (hem de veure text). Per exemple:
  • Transclusió des de Viquitexts (hem de veure text). Per exemple:

Vegeu també[modifica]