Fitxer:Els náufregs (1917).djvu

De Viquitexts
Salta a la navegació Salta a la cerca
Enllaç a la pàgina d'índex
Vés a la pàgina
pàgina següent →
pàgina següent →
pàgina següent →

Fitxer original(1.382 × 2.236 píxels, mida del fitxer: 5,13 Mo, tipus MIME: image/vnd.djvu, 129 pàgines)

Aquest fitxer prové de Wikimedia Commons i pot ser usat per altres projectes. La descripció de la seva pàgina de descripció es mostra a continuació.

Resum

:s:fr:Index:Els náufregs (1917).djvu  (Wikidata search (Cirrus search) Wikidata query (SPARQL)  Create new Wikidata item based on this file)
Autor
Santiago Rusiñol i Prats  (1861–1931)  wikidata:Q366930 s:ca:Autor:Santiago Rusiñol i Prats q:ca:Santiago Rusiñol i Prats
 
Santiago Rusiñol i Prats
Altres noms
Santiago Rusiñol i Prats
Descripció pintor, escriptor, periodista i dramaturg espanyol
Data de naixement i defunció 25 de febrer de 1861 Edita-ho a Wikidata 13 de juny de 1931 Edita-ho a Wikidata
Lloc de naixement i defunció Barcelona Aranjuez
Control d'autoritats
author QS:P50,Q366930
image of artwork listed in title parameter on this page
Descripció
Els náufregs: drama en tres actes. Antoni López - 124 pp.
Data de publicació 1917
publication_date QS:P577,+1917-00-00T00:00:00Z/9
Font Digitalització de Google Books; OCR de Any2Djvu.

Llicència

Aquesta imatge és en el domini públic perquè és una mera reproducció mecànica o fotocòpia d'un original en domini públic, o (amb les proves disponibles) és tan similar a un document escanejat o fotocòpia que no s'hi pot aplicar protecció de drets d'autor. També és possible que els drets d'autor d'aquesta imatge hagin expirat degut a la data de publicació o a la mort de l'autor (si és possible, afegiu-la a banda). El propi contingut original es troba en domini públic per les raons següents:
Public domain

Aquest material està en domini públic als Estats Units i als altres països on el dret d'autor s'estén per 80 anys (o menys) després de la mort de l'autor.


Aquesta obra es troba en el domini públic als Estats Units d'Amèrica per haver estat publicada abans de l'1 de gener de 1928.


Aquesta etiqueta està dissenyada per usar-se quan sigui necessari afirmar que les millores (per exemple, brillantor, contrast, joc de color, nitidesa) no són de per si prou creatives per generar un nou dret d'autor. Es pot utilitzar tant quan no se sap si s'han fet millores com quan les millores són clares, però insuficients. Per a les imatges primitives sense contrast pot utilitzar-se la plantilla {{PD-old}} adequadament inserida. Per utilitzar-la, vegeu Commons:Quan utilitzar l'etiqueta PD-scan.


Nota: Aquesta etiqueta s'aplica només a imatges escanejades i fotocòpies. Per a las fotografies originals de domini públic fetes de lluny seria recomanable {{PD-Art}}. Vegeu Commons:Quan utilitzar l'etiqueta PD-Art.

Llegendes

Afegeix una explicació d'una línia del que representa aquest fitxer

Elements representats en aquest fitxer

representa l'entitat

Historial del fitxer

Cliqueu una data/hora per veure el fitxer tal com era aleshores.

Data/horaMiniaturaDimensionsUsuari/aComentari
actual00:27, 17 gen 2012Miniatura per a la versió del 00:27, 17 gen 20121.382 × 2.236, 129 pàgines (5,13 Mo)KRLS{{Information |Description=''Els náufregs:'' drama en tres actes. Antoni López - 124 pp. |Source=Digitalització de [http://books.google.cat/books?id=PKKYp2D9WRYC&q=Els+n%C3%A1ufregs+santiago+rossinyol&dq=Els+n%C3%A1ufregs+santiago+rossinyol&hl=ca&sa=X&

Ús global del fitxer

Utilització d'aquest fitxer en altres wikis: