Pàgina:1985 804009 Castelló de Rugat.pdf/1

De Viquitexts
Salta a la navegació Salta a la cerca
Aquesta pàgina ha estat validada. 266 DECRET 10/1985, de 14 de febrer, del Consell de la Generalitat Valenciana, pel qual s' aprova la nova denominació del municipi de Castelló de Rugat.

 L’Ajuntament de Castellón de Rugat (València), en sessió celebrada el dia 9 de setembre de 1983, acordá sol·licitar el canvi de l’actual nom del municipi pel de Castelló de Rugat.
 L’Institut de Filologia Valenciana de la Universitat de València i el Gabinet d’Ús i Ensenyament del Valencià de la Conselleria de Cultura, Educació i Ciència, consideren correcta en Valencià la grafia de Castelló de Rugat.

 La Llei de la Generalitat Valenciana 4/1983, de 23 de novembre, d’Ús i Ensenyament del Valencià, disposa en l’article 15.1 que correspon al Consell de la Generalitat Valenciana determinar els noms oficials dels municipis de la Comunitat Valenciana.
 En atenció d’aquests motius, vist l’expedient instruït per l’Ajuntament de Castellón de Rugat, per a l’alteració del seu nom actual pel de Castelló de Rugat, i d’acord amb la proposta elevada per la Conselleria de Governació, en què s’acredita el compliment de les prescripcions