Pàgina:Crónica del rey d'Arago en Pere IV (1885).djvu/319

De Viquitexts
Salta a la navegació Salta a la cerca
Aquesta pàgina ha estat revisada.


 Pág. 
Cap. . . . . . XVII. — Del parlament que tench lo rey en Pere en Castella de Burriana e en Gandia sobre la guerra tenia preparada fer al rey de Castella per la questio tenia ab sa madrastre la reyna e sos germans fills de aquella, e com li fon consellat no la fes ni a don Pedro de Exerica
64
Cap. . . . . . XVIII. — De la mutacio del parlament de Gandia a Daroca e del apunctament fet de tremettre los legats del papa al rey de Castella e com tot lo negoci termena en pau e concordia.
66
Cap. . . . . . XIX. — Del gran obstacle que lo poble de Burriana feu al dit rey en Pere volenthi entrar per lliurar de aquell e dels altres lochs posessio al infant en Joan e com apres hi fon entrat conmuta dita posssessio livrant al dit infant possessio dels lochs de Elch e Crivillen que tenia lo infant en Ramon Berenguer.
68
Cap. . . . . . XX. — Del matrimoni que feu lo rey en Pere ab la filla del rey de Navarra, e dels infants quin procehiren e de la mort de dita sa muller la reyna.
69
Cap. . . . . . XXI. — De la citacio feta al rey de Mallorques de venir a prestar homenatge al dit rey en Pere per lo feu del realme de Mallorques e dels actes fets per no prestar dit homenatge.
70