Usuari Discussió:Fullet

De Viquitexts
Salta a la navegació Salta a la cerca

Ajuda - Llibre d'estil - Preguntes Més Freqüents - Col·labora!

Hola Fullet!, sigueu benvingut a Viquitexts.

Aquesta és la pàgina de discussió del vostre compte d'usuari, que us servirà per a rebre missatges d'altres col·laboradors. A més, teniu la vostra pàgina d'usuari, on podeu posar les vostres dades, interessos, etc.

Disposeu de la taverna, per plantejar-hi els vostres dubtes, suggeriments o comentaris. Podeu signar en les discussions amb el botó Signature icon.png, o bé amb el codi --~~~~.

Podeu classificar-vos segons els idiomes que conegueu i segons altres característiques mitjançant les plantilles d'usuari.


Gnome-globe.svg
ES: Si no comprende o no sabe escribir en nuestra lengua y desea comunicarse con nosotros, por favor, acuda a la Taverna.
FR: Si vous ne comprenez pas ou ne savez pas écrire dans notre langue et que vous souhaitiez communiquer avec nous, veuillez visiter la Taverna.
EN: If you do not understand or you cannot write in our language, and you want to tell us something, please, visit the Taverna.
DE: Wenn Sie unsere Sprache nicht verstehen oder nicht schreiben können und Sie bei uns mitreden möchten, dann besuchen Sie bitte die Taverna.
IT: Se non capisci o non sai scrivere nella nostra lingua e vuoi dirci qualcosa, per favore visita la Taverna.
RU: Если Вы не понимаете наш язык или не можете писать на нём, но хотите что-либо нам сказать, пожалуйста, посетите Taverna.

Hola Fullet, benvingut/da,

he vist el fitxer pdf Imatge:Gloses.pdf, amb glosses d'en Llorenç Cartutxo. Aquest autor va morir el 1954, i per tant, les seves obres encara tenen drets d'autor. He posat la plantilla de violació de copyright, i en breu no tindrem més remei que esborrar-ho.

També he vist una discussió a la Viquipèdia (w:Usuari Discussió:Fullet#Llorenç Cartutxo), i hi dius que les glosses mai han estat publicades. Aquest és un segon motiu per ser esborrades, ja que Viquitexts allotja texts prèviament publicats de la forma clàssica.

Em sap molt de greu quan esborrem texts, però et prego que ho comprenguis, ja que els projectes de Wikimedia es basen en el fet de ser lliures (la resta, en principi, és secundari).

Salutacions. -Aleator (disc.) 19:23, 5 gen 2008 (CET)