Fitxer:El Redemptor (1910).djvu

De Viquitexts
Salta a la navegació Salta a la cerca
Enllaç a la pàgina d'índex
Vés a la pàgina


Fitxer original(1.253 × 2.121 píxels, mida del fitxer: 2,01 Mo, tipus MIME: image/vnd.djvu, 331 pàgines)

Aquest fitxer prové de Wikimedia Commons i pot ser usat per altres projectes. La descripció de la seva pàgina de descripció es mostra a continuació.

Resum

Descripció
Català: El Redemptor, drama en tres actes per Santiago Rusiñol. Antoni López, editor, Llibreria Espanyola. Rambla del Mig, 20. Barcelona. 1910?
Data
Font Google Books
Autor
creator QS:P170,Q366930

Llicència

Aquesta imatge és en el domini públic perquè és una mera reproducció mecànica o fotòcopia d'un original en domini públic, o (amb les proves disponibles) és tan similar a un document escanejat o fotocòpia que no s'hi pot aplicar protecció de drets d'autor. També és possible que els drets d'autor d'aquesta imatge hagin expirat degut a la data de publicació o de la mort de l'autor (si és possible, afegiu-la a banda). El propi contingut original es troba en domini públic per les raons següents:
Public domain

Aquest material està en domini públic als Estats Units i als altres països on el dret d'autor s'estén per 80 anys (o menys) després de la mort de l'autor.


Aquesta obra es troba en el domini públic als Estats Units d'Amèrica per haver estat publicada abans de l'1 de gener de 1926.


Aquesta etiqueta està dissenyada per usar-se quan sigui necessari afirmar que les millores (per exemple, brillantor, contrast, joc de color, nitidesa) no són de per si prou creatives per generar un nou dret d'autor. Es pot utilitzar tant quan no se sap si s'han fet millores com quan les millores són clares, però insuficients. Per a les imatges primitives sense contrast pot utilitzar-se la plantilla {{PD-old}} adequadament inserida. Per utilitzar-la, vegeu Commons:When to use the PD-scan tag.


Dialog-warning.svg
Nota: Aquesra etiqueta aplica només a imatges escanejades y fotocòpies. Per a las fotografies originals de domini públic fetes de lluny seria recomanable {{PD-Art}}. Vegeu Commons:When to use the PD-scan tag.

Llegendes

Afegeix una explicació d'una línia del que representa aquest fitxer

Elements representats en aquest fitxer

representa a

Historial del fitxer

Cliqueu una data/hora per veure el fitxer tal com era aleshores.

Data/horaMiniaturaDimensionsUsuariComentari
actual10:06, 17 gen 2012Miniatura per a la versió del 10:06, 17 gen 20121.253 × 2.121, 331 pàgines (2,01 Mo)Vanished user e175adb86e72bb96a1706f7ab31b9df8{{Information |Description ={{ca|1=El Redemptor, drama en tres actes per Santiago Rusiñol. Antoni López, editor, Llibreria Espanyola. Rambla del Mig, 20. Barcelona. 1910?}} |Source =[http://books.google.com/books?id=wb-RQAAACAAJ Google Books]

Les 2 pàgines següents utilitzen aquest fitxer: