Viquitexts:Avís general

De Viquitexts
(S'ha redirigit des de: Viquitexts:Descàrrec general)
Salta a la navegació Salta a la cerca

Avís general
Si us plau, llegeixi aquesta pàgina amb deteniment.
Viquitexts no garanteix l'autenticitat ni la integritat de cap text.


Wikisource, i per tant Viquitexts, és una col·lecció online de fonts documentals lliures, és a dir, una associació voluntària d'individus i grups que porten a terme una recopilació de material primari. La seva estructura permet alterar el contingut a qualsevol individu amb connexió a la World Wide Web i un navegador d'Internet. Per tant, si us plau, tingui present que res del que aquí trobarà no ha estat necessàriament revisat per professionals experts que puguin assegurar l'exactitud dels texts. Però això no vol dir que no hi hagi pas informació veraç i valuosa, a Viquitexts. No obstant, tingui sempre present que Wikisource NO pot garantir de cap manera la validesa dels documents que hi trobarà. Hom hi podria trobar alterada la integritat dels texts per canvis realitzats de bona fe, o de mala fe (vandalisme).

Cap dels autors, col·laboradors, patrocinadors, administradors o usuaris, o qualsevol altre connectat a Wikisource, de qualsevol manera pot ser responsable de l'aparició d'informació imprecisa o difamatòria, tant dels continguts com dels enllaços que hi són.

Si us plau, tingui present que la majoria de la informació aquí continguda està en domini públic. Vosté té la llibertat de reproduir-la de forma lliure i gratuïta tal com aquí s'hi fa. Tot l'altre material s'està proveint de forma lliure i gratuïta, i no se li està demanant a vosté cap acord o contracte amb els propietaris o els usuaris d'aquest lloc, o els propietaris dels servidors en els que s'hi allotja, o els col·laboradors individuals de Viquitexts, o cap administrador o buròcrata, o qualsevol altre que estigui connectat a aquest projecte o a qualsevol projecte germà.
Se li està concedint un llicència limitada per copiar allò que desitgi d'aquest lloc; això no crea ni implica cap deute contractual ni extracontractual amb Wikisource o cap dels seus agents, membres, organitzadors o altres usuaris.
Si us plau, tingui en compte que la informació que hi trobarà pot violar les lleis de copyright del país o jurisdicció des de la que vosté està llegint aquesta informació. Wikisource recomana no violar cap llei, però com que la informació està emmagatzemada a l'Estat de Florida dels Estats Units d'Amèrica, està sent mantinguda d'acord amb les proteccions que permet la Constitució de l'Estat de Florida, article 1, secció 4; la primera esmena de la Constitució dels Estats Units d'Amèrica; i la Declaració Universal dels Drets Humans de les Nacions Unides.
Les lleis al vostre país poden protegir els discursos de forma diferent a com ho fan les lleis de Florida o dels EUA, o els principis sota la Carta de les Nacions Unides; i Wikisource no pot ser responsable de cap violació potencial de tals lleis per contenir dita informació o enllaços cap a ella.

Wikisource no porta a terme revisions per parells de forma sistemàtica; els usuaris poden corregir errors o eliminar fragments incorrectes però no tenen l'obligació de fer-ho; per això la informació present a Wikisource no té cap garantia que la faci apta per a cap finalitat o ús concrets.
No es pot pretendre atribuir danys i perjudicis contra Wikisource, ja que és una associació voluntària d'individus que es desenvolupa de forma lliure per tal de crear recursos oberts de tipus educatiu, cultural i informatiu.
Es proporciona aquesta informació a vosté de forma gratuïta i sense cap acord o entesa entre vosté i Wikisource, sempre que l'ús o modificacions que faci vosté no vagin més enllà del que tolera la Llicència de Documentació Lliure GNU.
Ningú es responsabilitza dels canvis, edicions, modificacions o esborrats realitzats a la informació per vosté proporcionada a Wikisource, o a qualsevol altre dels projectes germans.
Tingui en compte que Wikisource conté obres mèdiques. Aquestes obres poden ser incorrectes o sense validesa actual. Si us plau, contacti amb un professional sanitari per rebre consells mèdics.

Gràcies pels minuts que ha trigat en llegir aquesta pàgina, i gaudeixi de l'experiència a Wikisource (i Viquitexts).