Viquitexts:Portal

De Viquitexts
Salta a la navegació Salta a la cerca
Benvinguts al Portal Comunitari!

Si voleu participar amb nosaltres, sigueu benvingut/da! Podeu consultar l'ajuda i practicar l'edició de pàgines en la pàgina de proves. No oblideu de registrar-vos-hi.

En aquest moment, estem treballant en 9.485 pàgines. Podeu veure les darreres modificacions a Canvis recents.Si vols crear una nova pàgina escriu el títol a la cel·la de sobre i prem el botó "Crea una pàgina". Feu abans una recerca per a evitar la duplicació de pàgines per què potser a hores d'ara ja podria existir. Vegeu allò que els Viquitexts no són. Els articles enciclopèdics haurien d'anar a la Viquipèdia. Les entrades de diccionari haurien d'anar al Viccionari. Dites, refranys i cites breus haurien d'anar a Viquidites. Manuals, textos d'estudi i tutorials (d'ús lliure) haurien d'anar a Viquillibres.
Viquiprojecte Donants de Veu

Pots participar o bé al concurs d'edició de Sant Jordi transcrivint, corregint i validant una selecció d'obres literàries en català, o bé enregistrar la teva veu per generar nous àudiollibres d'aquestes obres amb llicència lliure i accessibles a un públic més divers. #donantsdeveu

Progrés[modifica]

Vegeu Viquitexts:Estadístiques.

Visiteu-la si voleu comentar aspectes generals dels Viquitexts, comentar progressos, discutir problemes que ens afecten a tots, etc.