Fitxer:La carabela Santa Maria anacronisme històrich en tres actes y en vers (1872).djvu

De Viquitexts
Salta a la navegació Salta a la cerca
Enllaç a la pàgina d'índex
Vés a la pàgina
pàgina següent →
pàgina següent →
pàgina següent →

Fitxer original(1.740 × 2.983 píxels, mida del fitxer: 2,23 Mo, tipus MIME: image/vnd.djvu, 93 pàgines)

Aquest fitxer prové de Wikimedia Commons i pot ser usat per altres projectes. La descripció de la seva pàgina de descripció es mostra a continuació.

Resum

Descripció
English: "La carabela Santa Maria: anacronisme històrich en tres actes y en vers" by Jaume Estapé i Pagès and Joan Valldeneu
Català: "La carabela Santa Maria: anacronisme històrich en tres actes y en vers" de Jaume Estapé Pagès i Joan Valldeneu
Data
Font Internet Archive identifier: /lacarabelasantam16418esta
Autor Jaume Estapé Pagès i Joan Valldeneu

Llicència

Aquesta imatge és en el domini públic perquè és una mera reproducció mecànica o fotocòpia d'un original en domini públic, o (amb les proves disponibles) és tan similar a un document escanejat o fotocòpia que no s'hi pot aplicar protecció de drets d'autor. També és possible que els drets d'autor d'aquesta imatge hagin expirat degut a la data de publicació o a la mort de l'autor (si és possible, afegiu-la a banda). El propi contingut original es troba en domini públic per les raons següents:
Public domain

Aquest material està en domini públic als Estats Units i als altres països on el dret d'autor s'estén per 80 anys (o menys) després de la mort de l'autor.


Cal incloure una etiqueta de domini públic als Estats Units per indicar perquè aquesta obra és en domini públic als Estats Units. Note that a few countries have copyright terms longer than 80 years: Mexico has 100 years and Jamaica has 95 years. This image may not be in the public domain in these countries, which moreover do not implement the rule of the shorter term.


Aquesta etiqueta està dissenyada per usar-se quan sigui necessari afirmar que les millores (per exemple, brillantor, contrast, joc de color, nitidesa) no són de per si prou creatives per generar un nou dret d'autor. Es pot utilitzar tant quan no se sap si s'han fet millores com quan les millores són clares, però insuficients. Per a les imatges primitives sense contrast pot utilitzar-se la plantilla {{PD-old}} adequadament inserida. Per utilitzar-la, vegeu Commons:Quan utilitzar l'etiqueta PD-scan.


Nota: Aquesta etiqueta s'aplica només a imatges escanejades i fotocòpies. Per a las fotografies originals de domini públic fetes de lluny seria recomanable {{PD-Art}}. Vegeu Commons:Quan utilitzar l'etiqueta PD-Art.

Llegendes

Afegeix una explicació d'una línia del que representa aquest fitxer

Elements representats en aquest fitxer

representa l'entitat

Historial del fitxer

Cliqueu una data/hora per veure el fitxer tal com era aleshores.

Data/horaMiniaturaDimensionsUsuari/aComentari
actual16:59, 26 abr 2019Miniatura per a la versió del 16:59, 26 abr 20191.740 × 2.983, 93 pàgines (2,23 Mo)Carlospino{{Information |description ={{en|1="La carabela Santa Maria: anacronisme històrich en tres actes y en vers" by Jaume Estapé i Pagès and Joan Valldeneu}} {{ca|1="La carabela Santa Maria: anacronisme històrich en tres actes y en vers" de Jaume Estapé Pagès i Joan Valldeneu}} |date =1872 |source =Internet Archive |author =Jaume Estapé Pagès i Joan Valldeneu }} Category:DjVu files in Catalan Category:1872 books