Plantilla:Copyright-AutorFins/ús

From Viquitexts
Jump to navigation Jump to search
Aquesta és una subpàgina de documentació per a la Plantilla:Copyright-AutorFins
Té la informació d'ús, les categories, els enllaços interwiki i qualsevol altre contingut que no forma part essencial del codi de la plantilla.

Descripció[edit]

Aquesta plantilla adverteix de la vigència del copyright d'un determinat autor i, per tant, les seves obres no poden ser allotjades a Viquitexts (i segurament a cap altre projecte de la Fundació Wikimedia).

Per a l'espai de noms Autor, la plantilla s'afegeix indirectament a través de la plantilla {{DP-Autor}} i només si el càlcul que aquesta incorpora ho considera oportú. Consulteu aquesta plantilla per a més informació.

Per als espais de noms principal i Pàgina, si es detecta que la data d'expiració del copyright ja ha passat, la pàgina quedarà inclosa automàticament a una categoria de manteniment, la Categoria:Pàgines amb copyright expirat, i ja es podrà procedir a la transcripció del contingut o a l'aprofitament d'imatges o allò escaient (i en aquest cas, caldrà llevar la plantilla).

Sintaxi[edit]

{{Copyright-AutorFins|1|2}}

  • {{{1}}}: primer paràmetre, obligatori. És l'any, en format numèric i de quatre xifres, en què les obres de l'autor ja són compatibles amb la llicència de Viquitexts. Fins aquesta data no poden afegir-s'hi obres de l'autor, llevat casos excepcionals i argumentats.
  • {{{2}}}: segon paràmetre, optatiu. És el nom de l'autor, en cas d'estar informat. Admet enllaços externs, com per exemple un enllaç a una pàgina de Viquipèdia. El valor per defecte és el nom de la pàgina ({{PAGENAME}}).

Vegeu també[edit]