Poemes en ondes hertzianes/Lletra d'Itàlia

De Viquitexts
Salta a la navegació Salta a la cerca
Primera plana de Lletra d'Itàlia.
Segona i darrera plana de Lletra d'Itàlia.

Amic Millàs-Raurell:

Prampolini ha fet trossos la munífica Vesta de Beatriu (de Giovanni Duprè). Siena n'és conmoguda. A Florència -per via sense fils- la dissort hi és vinguda així mateix: els plecs del monument a Ferrari Corbelli són desapareguts. Les pubilles, tot nues, s'han posat a cantar com diablesses una cançó infernal. Suara he arribat jo.

A "Valori Plastici", es diu: Giovanni Papini ha enviat per correu a Marx Berkman, un xop cervesa Pilsen. (Il mio futurismo). -Ara no ho féssiu córrer, que els de "Noi" no s'ho poden acabar.

Aquí a Roma es murmura que per a comprendre En Foix de Sarrià hom deu llegir a Sòfocles primer. La Laieta ha plorat, car haurà de tornar a començar pel Narro... perquè no el sap llegir.

Dídac Ruiz, a Mòdena (ens ho ha fet saber Antonio Foschini), ha escrit que la blasfèmia és la rosa de foc de la virtut. Per aquest expedient Prampolini ha sortit de la presó.

-M. Giobbe ha esgrafiat una testa de Ruiz. -Giuseppe Ravegnani ha manat a Strawinsky que en fes la partitura: ha comprat els pentagrames a Gerald de Tyrwitt. Tot això no està bé, ja ho saps, però jo en enterar-me'n he enviat un telegrama a En V. Solé de Sojo. Que en tregui ell l'entrellat.

-En Carrà i En Soffici s'han canviat una tela. És la darrera nova que he sabut.