Usuari Discussió:89.131.3.138

De Viquitexts
Salta a la navegació Salta a la cerca

Avís automàtic per robot a Sensor infraroig[modifica]

Stop hand.svg

Hola. Gràcies per col·laborar amb Viquitexts. Us donem la benvinguda al projecte; tot i així, hi ha un problema amb les vostres contribucions a la pàgina Sensor infraroig i un robot que intenta reconèixer i reparar vandalismes i proves d'edició us l'ha marcada per destruir. Si el robot ha marcat per destruir una edició legítima, espero que accepteu les disculpes del seu controlador, i que n'informeu a la seva discussió per intentar millorar-ne el seu funcionament. Disposeu de la pàgina de proves per fer les vostres proves d'edició. Gràcies.--IradiBot (comentaris/incidències) 14:38, 14 oct 2007 (CEST)

Sobre infraroig[modifica]

No sé si el que intentes es plasmar un llibre o passar aquí un llibre sense drets d'autor. Si es així doncs endavant. Després si el que volies era fer un articles sobre el funcionament del sensor infraroig, doncs dirigeix-te a la w:viquipèdia, y si el que vols es crear un manual dirigeix-te al viquillibres --Krls 14:48, 14 oct 2007 (CEST)


Aquesta és la pàgina de discussió d'un usuari anònim que encara no ha creat un compte o que no fa servir el seu nom registrat. Per tant, hem de fer servir l'adreça IP numèrica per a identificar-lo. Una adreça IP pot ser compartida per diversos usuaris. Si sou un usuari anònim i trobeu que us han adreçat comentaris no apropiats, creeu un compte o inicieu sessió per a evitar futures confusions amb altres usuaris anònims.