Usuari Discussió:SMP

De Viquitexts
Salta a la navegació Salta a la cerca

Hola SMP. Va en español que el catalán para una argentina es algo así como chino básico. En respuesta a tu pregunta sobre el traslado de artículos. Hay un bot disponible en wikisource multilingüe que puede listar todas las páginas en catalán. (Luego alguien de uds. tendrían que revisar los títulos para ver si son correctos). Yo puedo contactar al operador del bot para que haga la lista. El tema del traspaso es otra historia. Para eso tienen que contactarse con algún developer para que en base a esa lista, traslade los artículos (traslada artículos, historiales, plantillas, categorías, creo que no las imágenes). El developer que estuvo colaborando en los traspasos de las otras wikis es Brion y se lo puede ubicar en el canal IRC. Tengo que averiguar si hay otra manera de hacerlo, con la función Import, (antes no funcionaba pero anoche encontré algo y debo preguntar si ahora funciona y si se ha probado en alguna wiki). En caso que no se pueda de alguna de las maneras indicadas anteriormente hay que hacerlo a mano. El tema es que se pierden todos los historiales anteriores. He estado activa en Wikisource desde mucho antes de la división en subdominios e intentaré darles una mano en lo que pueda. Atentamente, --LadyInGrey 15:31, 7 jun 2006 (UTC) mensajes aquí

Administrador[modifica]

Hola SMP,

Gràcies per la confiança (o he de dir però què t'he fet?). Ja m'ho vaig començar a romiar a partir del missatge de la Taverna, però no he arribat a gaires conclusions: l'etern dilema dels pros i dels contres. És clar que no tenim Administrador, i que cal almenys un, com a mínim per fer manteniment mínim; només per aquesta raó, accepto provar-ho. D'haver tingut administrador potser s'hauria importat de wikisource general els articles amb els historials, però per desconeixement, aquests s'han perdut. Mea culpa.

Seria més convenient proposar més d'un administrador, per què per exemple al Viccionari fa mesos que no apareix l'unic que hi ha (Llull). Tampoc sé fins quan podré/voldré col·laborar amb els wikis amb la regularitat amb què ho faig ara, i no voldria ser un irresponsable.

No tinc arguments poderosos per negar-me. Però tampoc per acceptar cegament.

Crec que el millor serà que decideixi la comunitat, bé, quan hi hagi comunitat.

Salutacions, Aleator 21:48, 8 nov 2006 (CET)Respon[respon]