Decret 18/1988 sobre la denominació oficial del municipi de Vilanova d'Alcolea

De Viquitexts
Salta a la navegació Salta a la cerca
DECRET 18/1988, de 8 de febrer, pel qual és aprovada la nova denominació del Municipi del Villanueva de Alcolea (Castelló). [88/0354]
Consell de la Generalitat Valenciana
Publicat al Diari Oficial de la Generalitat Valenciana (DOGV) núm. 762, el 12 de febrer de 1988
 Baixa


L’Ajuntament de Villanueva de Alcolea (Castelló), en la sessió del dia 7 de setembre de 1987, acordà de sol·licitar el canvi del nom actual del Municipi pel de Vilanova d’Alcolea.

El Gabinet d’Ús i Ensenyament del Valencià de la Conselleria de Cultura, Educació i Ciència considera correcta en valencià, la grafia de Vilanova d’Alcolea.

La Llei de la Generalitat Valenciana 4/1983, de 23 de novembre, d’Ús i Ensenyament del Valencià, disposa en l’article 15.1 que correspon al Consell de la Generalitat Valenciana determinar els noms oficials dels Municipis de la Comunitat Valenciana.

En atenció d’aquests motius, vist l’expedient instruït per l’Ajuntament de Villanueva de Alcolea, per a l’alteració de la denominació actual per la de Vilanova d’Alcolea, i a proposta del Conseller d’Administració Pública, amb la deliberació prèvia del Consell de la Generalitat Valenciana, en la reunió del dia 8 de febrer de 1988,


Decrete:

Article únic

L’actual Municipi de Villanueva de Alcolea, de la Província de Castelló, es denominarà Vilanova d’Alcolea. Les referències que al nom antic hagen realitzat els òrgans de l’Estat o d’altres Organismes públics es consideraran fetes, d’ara endavant, a la nova denominació.


Valencia, 8 de febrer de 1988.

El President de la Generalitat,

JOAN LERMA I BLASCO

El Conseller d’Administració Pública,

JOAQUIM AZAGRA I ROS


Decrets que regulen l’alteració dels topònims valencians[modifica]

Enllaços relacionats amb el decret i el municipi[modifica]

Fitxer:1988 810572 Vilanova d'Alcolea.pdf

Enllaços diversos[modifica]


Aquesta obra pertany a un organisme públic oficial que equipara les seves obres al domini públic. (Més informació...)