Discussió:Lo llibre dels poetas/Ramon Llull

De Viquitexts
Salta a la navegació Salta a la cerca

He descobert[modifica]

He descobert que el poema és Lo concili, però no sé si és parcialment o complet. A Internet no aconsegueixo trobar una versió tampoc d'aquest poema. El reanomenarieu la pàgina a Lo concili, farieu una nova plana dita Lo concili donant per fet que és una cançó completa? A la viquipèdia en diu: "Lo concili: és una cançó de croada en què aconsella oració i devoció a l'hora de celebrar el concili ecumènic a Viena del Delfinat, en el qual va prendre part."--KRLS 17:34, 1 set 2010 (CEST)

Jo no faria cap nova pàgina sobre Lo Concili. NO sabem SEGUR si és complet o no i, per tant, sempre podem trobar l'obra completa en el futur (encara que estic segura que serà un futur LLUNYÀ). --Aylaross 17:47, 1 set 2010 (CEST)
El que jo m'he preguntat moltes vegades és si a les pàgines d'alguns poetes del recull Lo llibre dels poetes hi hauríem de posar algun enllaç a l'obra. Què us sembla?--Aylaross 17:47, 1 set 2010 (CEST)


Lo llibre dels poetas és el títol d'una antologia de diferents autors feta per Francesch Pelay Briz, no el títol de cap obra de Ramon Llull.Antoni I. Alomar 09:15, 25 nov 2018 (CEST)

Lo Concili es troba transcrit sencer a http://www.rialc.unina.it/89.11.htm. Antoni I. Alomar 09:22, 25 nov 2018 (CEST)