Discussió:Pàgina principal

De Viquitexts
Salta a la navegació Salta a la cerca

Aquest projecte està desenvolupat correctament??? Dona més l'impressió que és un altre Wikicommons on poder penjar imatges, sons i videos que no pas un Wikisource on s'hi puguin penjar textos. Algú em podrà donar una resposta?? --Jove 11:48, 7 jun 2006 (UTC)

El projecte acaba de començar aquesta mateixa setmana. Ara mateix no dóna la impressió de ser res més que un projecte que comença. Llull 18:56, 7 jun 2006 (UTC)

Què us sembla?[modifica]

He començat a fer algunes coses perquè el projecte tingui una mica de cara i ulls. He creat unes poques categories molt bàsiques (Categoria:Principal) i una categoria per a cada lletra de l'alfabet per a categoritzar els autors pel cognom.

A les pàgines dels autors hi he posat la plantilla Plantilla:Autor perquè tot estigui una mica unificat i s'enllaci als altres projectes wiki.

A veure si us animeu a col·laborar aquí, també, que té molt bona pinta!! Rf 20:45, 12 jun 2006 (UTC)

Nºpàgs.[modifica]

Com ho posem? Ara hi ha: "Actualment hi ha més de xxxx pàgines revisades i més de yyyy pàgines validades de zzzz llibres, i més de pppp pàgines de contingut o d'autor; cada dia n'hi podreu trobar més." És cert que porta a confusió. Treiem això de les pàgines i deixem els llibres i el nº d'"articles"? -Aleator 00:15, 29 juny 2010 (CEST)

Està clar que això que tenim és millor que res.--KRLS 00:21, 29 juny 2010 (CEST)
No sé què passa, però fa un moment ho veia bé, i ara ho veig malament. Ara veig "Actualment hi ha més de 2.78 pàgines". Ho veieu bé? (es tracta d'una suma de pàgines incloses a 2 categories: al principi no funcionava, després sí, i ara un altre cop no??). -Aleator 15:58, 24 set 2010 (CEST)
Ara ho torno a veure bé.--KRLS 16:11, 24 set 2010 (CEST)
Jo també!!! ¿??? -Aleator 16:42, 24 set 2010 (CEST)

Portal de la comunitat[modifica]

Bones, he arribat a viquitexts i he vist que no existeix un portal de la comunitat. És correcte o és un bug tècnic? Si és així, proposo:

  • A: Esborrar la línia del menú de navegació de l'esquerra
  • B: Crear-ne un petit portal on donar la benvinguda als nous usuaris i on llistar tasques senzilles a realitzar.

Com ho veieu? Sóc nou per aquí i potser és una bajanada.--Kippelboy (discussió) 07:26, 19 ago 2013 (CEST)Text en cursiva

Un "buguet" per algun canvi al Mediawiki ;) Veig que al Portal parlem d'"articles", la qual cosa no té massa sentit, doncs caldria parlar de textos i autors. Després ho canviarem. Merci per l'avís i benvingut. -Aleator 08:55, 19 ago 2013 (CEST)