Llibre Discussió:Lo llibre dels poetas (1868).djvu

De Viquitexts
Salta a la navegació Salta a la cerca

Abarcar[modifica]

Com vols abarcar això? Hi ha diverses opcions? Vols separar-ho per autors? Sí hi ha diversos poemes que proposes (com els separem)?--KRLS 19:37, 11 juny 2010 (CEST)

Mirant el llibre per sobre, jo faria en principi com a la resta: separaria pels mateixos capítols que surten a la taula d'índex. I quan un autor tingui més d'un poema (crec que són pocs casos, com Romeu Llull, Ausiàs March i algun altre), no estic segur però crec que també ho faria tot en una sola plana. La clau serien les pàgines de desambiguació de cada poema, que dirigeixen a les diferents edicions (potser encara no es veu bé, però segons anem omplint de llibres, molts poemes s'aniran repetint una vegada i una altra). Semblant amb el que estem fent amb les cançons tradicionals dels diferents cançoners. De forma que cada versió del poema té la seva ortografia, notes de peu de pàgina, llargària (p.ex. en el cas del sermó de Muntaner només es mostra un fragment), introducció, final i potser algun comentari de transició entre diferents poemes (que si es separen en diferents pàgines quedaria com "despenjat"). Però tampoc descartaria una pàgina per a cada poema si ho veiem clar. --Aleator 01:04, 12 juny 2010 (CEST)
Hi ha algunes pàgines que no sé com posar-les com (Obres del mateix autor). On les posem?--KRLS 16:43, 21 ago 2010 (CEST)