Pàgina:La nau de veles d'or (1925).djvu/197

De Viquitexts
Salta a la navegació Salta a la cerca
Aquesta pàgina ha estat validada.


 La Biblioteca Popular de l'Avenç constitueix l'empresa de cultura més fortament catalana. El poble, sempre agraït, ha correspost a l'esforç dels editors de la mateixa: puix ha vist que hi havia qui es comensava a interessar per ell d'una manera seriosa, posant-li a les mans, com un seguit de roses vermelles resplendents de llum, uns llibres petits glosant grans idealitats.

Ignasi Iglesias


 De totes les empreses editorial del renaixement català, és la Biblioteca Popular de l'Avenç una de les mès oportunes i la que jo he seguit des de sos comensos amb més interés i simpatia, tenint a honra singular que el meu nom hi figuri.

Joan Alcover


 La Biblioteca Popular de l'Avenç en medio de su modesta apariencia, supone un gran esfuerzo y una utilísima obra de difusión y asimilación. En una época de «primeras piedras» y primeros fascículos jamás acabados reunir un centenar completo de volúmenes es algo muy meritorio. Es un gran servicio prestado al idioma y a la cultura de este país.

Miguel S. Oliver


 Hem d'aplaudir i encoratjar la lloable perllongació d'un esforç, digne fins d'admiració en aquesta terra on tot sembla destinat a morir-hi tot-just nascut, on l'impaciència o la negligència fan neulir tants i tants bons propòsits.

Víctor Català