Vés al contingut

Plantilla:DP-80

De Viquitexts


Aquesta obra es troba en el domini públic en aquells països en els quals els drets de copyright són vigents fins 80 anys després de la defunció de l'autor. (Més informació...)

Les traduccions d'aquest tipus d'obres poden no estar en el domini públic.
Icona de documentació de mòdul Documentació de la plantilla [ mostra ] [ modifica el codi ] [ mostra l'historial ] [ refresca ]

Descripció[modifica]

Aquesta plantilla adverteix que han passat 80 anys o més des de la defunció de l'autor d'una determinada obra. D'aquesta manera, l'obra es considera en domini públic i per tant hi té cabuda a Viquitexts, sempre i quan la legislació sigui compatible.

La majoria d'obres en català de Viquitexts han estat publicades per autors als qui s'aplica la legislació espanyola sobre propietat intel·lectual i, per tant, han d'haver estat publicades fa 80 o més anys des de la mort del seu creador.

Sintaxi[modifica]

{{DP-80}}

Opcionalment es pot afegir un paràmetre {{{1}}} per a l'any de publicació de l'obra:

{{DP-80|1}}

Aquest paràmetre caldrà informar-lo en aquells casos en què, tot i estar l'obra en domini públic al país de l'autor, no ho estigui als Estats Units per haver estat publicada per primera vegada després de 1923. En cas d'informar-lo, en format numèric de 4 xifres, i no haver passat més de 95 anys des de llavors, apareixerà una advertència addicional referent a la rule of the shorter term i la pàgina quedarà inclosa a Categoria:Viquitexts:Pàgines possiblement amb copyright (per a tenir-les localitzades).

Vegeu[modifica]