Usuari Discussió:193.200.150.23

De Viquitexts
Salta a la navegació Salta a la cerca

Avis automàtic per robot a Viquitexts:Portal[modifica]

Hola. Gràcies per col·laborar amb Viquitexts. Us donem la benvinguda al projecte; tot i així, hi ha un problema amb les vostres contribucions en la pàgina Viquitexts:Portal, aquestes han sigut revertides per un robot que intenta reconèixer i reparar el vandalisme i les proves d'edició en els articles. Si el robot ha revertit una edició legítima, espero que accepteu les disculpes del seu controlador, i que n'informeu a Usuari Discussió:Iradigalesc Bot per intentar millorar-ne el funcionament. Teniu la possibilitat d'utilitzar la pàgina de proves per fer les vostres proves d'edició. Gràcies.--Iradigalesc Bot 02:51, 16 jul 2007 (CEST)

Avis automàtic per robot a Viquitexts:Ajuda[modifica]

Hola. Gràcies per col·laborar amb Viquitexts. Us donem la benvinguda al projecte; tot i així, hi ha un problema amb les vostres contribucions en la pàgina Viquitexts:Ajuda, aquestes han sigut revertides per un robot que intenta reconèixer i reparar el vandalisme i les proves d'edició en els articles. Si el robot ha revertit una edició legítima, espero que accepteu les disculpes del seu controlador, i que n'informeu a Usuari Discussió:Iradigalesc Bot per intentar millorar-ne el funcionament. Teniu la possibilitat d'utilitzar la pàgina de proves per fer les vostres proves d'edició. Gràcies.--Iradigalesc Bot 02:52, 16 jul 2007 (CEST)

Avis automàtic per robot a Usuari Discussió:193.200.150.23[modifica]

Hola. Gràcies per col·laborar amb Viquitexts. Us donem la benvinguda al projecte; tot i així, hi ha un problema amb les vostres contribucions en la pàgina Usuari Discussió:193.200.150.23, aquestes han sigut revertides per un robot que intenta reconèixer i reparar el vandalisme i les proves d'edició en els articles. Si el robot ha revertit una edició legítima, espero que accepteu les disculpes del seu controlador, i que n'informeu a Usuari Discussió:Iradigalesc Bot per intentar millorar-ne el funcionament. Teniu la possibilitat d'utilitzar la pàgina de proves per fer les vostres proves d'edició. Gràcies.--Iradigalesc Bot 02:52, 16 jul 2007 (CEST)

Avís automàtic per robot a Cançons del Tió de Nadal[modifica]

Hola. Gràcies per col·laborar amb Viquitexts. Us donem la benvinguda al projecte; tot i així, hi ha un problema amb les vostres contribucions a la pàgina Cançons del Tió de Nadal i aquestes han estat revertides per un robot que intenta reconèixer i reparar vandalismes i proves d'edició. Si el robot ha revertit una edició legítima, espero que acepteu les disculpes del seu control·lador, i que n'informeu a la seva discussió per intentar millorar-ne el seu funcionament. Disposeu de la pàgina de proves per fer les vostres proves d'edició. Gràcies.--IradiBot (comentaris/incidències) 04:18, 24 ag 2007 (CEST)

Avís automàtic per robot a Libre de Memorias/1367[modifica]

Hola. Gràcies per col·laborar amb Viquitexts. Us donem la benvinguda al projecte; tot i així, hi ha un problema amb les vostres contribucions a la pàgina Libre de Memorias/1367 i aquestes han estat revertides per un robot que intenta reconèixer i reparar vandalismes i proves d'edició. Si el robot ha revertit una edició legítima, espero que acepteu les disculpes del seu control·lador, i que n'informeu a la seva discussió per intentar millorar-ne el seu funcionament. Disposeu de la pàgina de proves per fer les vostres proves d'edició. Gràcies.--IradiBot (comentaris/incidències) 04:25, 24 ag 2007 (CEST)

Blocatge[modifica]

Aquesta direcció ha estat blocada per vandalisme reincident a diferents projectes en diferents dies: n:Especial:Contributions/193.200.150.23, w:Especial:Contributions/193.200.150.23, b:Especial:Contributions/193.200.150.23, q:Especial:Contributions/193.200.150.23 i w:es:Especial:Contributions/193.200.150.23, i és clar, Especial:Contributions/193.200.150.23. -Aleator (disc.) 02:37, 25 ag 2007 (CEST)


Aquesta és la pàgina de discussió d'un usuari anònim que encara no ha creat un compte o que no fa servir el seu nom registrat. Per tant, hem de fer servir l'adreça IP numèrica per a identificar-lo. Una adreça IP pot ser compartida per diversos usuaris. Si sou un usuari anònim i trobeu que us han adreçat comentaris no apropiats, creeu un compte o inicieu sessió per a evitar futures confusions amb altres usuaris anònims.