Usuari Discussió:Aaxeel

De Viquitexts
Salta a la navegació Salta a la cerca

Avís automàtic de robot a És tot fosc i jo al llit[modifica]

Stop hand.svg

Hola. Gràcies per col·laborar amb Viquitexts. Us donem la benvinguda al projecte; tot i així, hi ha un problema amb les vostres contribucions a la pàgina És tot fosc i jo al llit i un robot que intenta reconèixer i reparar vandalismes i proves d'edició us l'ha marcada per destruir. Si el robot ha marcat per destruir una edició legítima, espero que accepteu les disculpes del seu controlador, i que n'informeu a la seva discussió per intentar millorar-ne el seu funcionament. Disposeu de la pàgina de proves per fer les vostres proves d'edició. --IradiBot (comentaris/incidències) 17:12, 2 abr 2009 (CEST)

Avís automàtic per robot a És tot fosc i jo al llit[modifica]

Stop hand.svg

Hola. Gràcies per col·laborar amb Viquitexts. Us donem la benvinguda al projecte; tot i així, hi ha un problema amb les vostres contribucions a la pàgina És tot fosc i jo al llit i aquestes han estat revertides per un robot que intenta reconèixer i reparar vandalismes i proves d'edició. Si el robot ha revertit una edició legítima, espero que accepteu les disculpes del seu controlador, i que n'informeu a la seva discussió per intentar millorar-ne el seu funcionament. Disposeu de la pàgina de proves per fer les vostres proves d'edició. Gràcies.--IradiBot (comentaris/incidències) 17:14, 2 abr 2009 (CEST)

Blocatge[modifica]

Modern clock chris kemps 01 with Octagon-warning.svg

El vostre compte ha estat blocat temporalment per a evitar que continueu vandalitzant la Viquipèdia. Si desitgeu fer contribucions útils, sou benvingut a tornar quan el vostre bloqueig expire. Podeu discutir les causes del vostre blocatge en aquesta mateixa pàgina.el comentari anterior sense signar és fet per KRLS (discussió • contribucions) 17:28, 2 abr 2009 (CEST).