Viquitexts:Presa de decisions/2008/Importar

De Viquitexts
Salta a la navegació Salta a la cerca
Siusplau, No editeu aquesta pàgina !
Aquesta pàgina conté informació arxivada que s'ha guardat com a referències històriques de Viquitexts. Si voleu discutir d'algun dels temes que aquí s'exposen, siusplau feu-ho a La taverna.

Estat de la presa de decisions: votació finalitzada, i aprovada per tres vots a favor i cap en contra.

Antecedents i proposta[modifica]

  • De vegades ha estat necessari moure articles de la Viquipèdia cap a Viquitexts, com Cant de la Sibil·la, Hatikvah, etc. i més que es faran en el futur.
  • Aquestes pàgines són a w:Categoria:Viquipèdia:Moure a Viquitexts.
  • El sistema que s'ha utilitzat és el copiar i pegar, fent esment en la mesura del possible, dels usuaris que han contribuït en la redacció del text. No obstant, això no és suficient per mantenir l'historial.
  • Per això, es proposa activar el sistema d'importació a Viquitexts (junt amb el d'altres projectes), per què algun dels administradors en pugui importar tot l'historial de canvis.
  • Es proposa que tinguin dret a vot tots els usuaris registrats.

Comentaris[modifica]

La petició es farà conjuntament amb la dels altres projectes en català. Vegeu per exemple, wikt:Viccionari:Presa_de_decisions/2008/Importar.

Ja saps que estic totalment d'acord. Però el botó d'importar no hi ha cap forma d'activa per a importar textos a es:wikisource? Com el que vam tenir en un cas recent. Igualment vam poder-lo solucionar. Però estaria bé estar informat sobre el tema.--Krls 22:59, 8 gen 2008 (CET)[respon]

Votacions[modifica]

Començaran el 8 de gener de 2008 i tindran una durada de 2 setmanes.

A favor[modifica]

En contra[modifica]

  • ...

Resultats[modifica]

Amb 3 vots a favor, i a unes hores de tancar-se la votació, es decideix aprovar l'activació de la funció import. Sol·licitat a bugzilla 12730. A reveure. -Aleator (disc.) 21:43, 21 gen 2008 (CET)[respon]