Viquitexts:Presa de decisions/2008/Requisits mínims per tenir dret a vot

De Viquitexts
Siusplau, No editeu aquesta pàgina !
Aquesta pàgina conté informació arxivada que s'ha guardat com a referències històriques de Viquitexts. Si voleu discutir d'algun dels temes que aquí s'exposen, siusplau feu-ho a La taverna.

Estat de la presa de decisions: votació finalitzada, i aprovada per tres vots a favor i cap en contra. Es mou a Viquitexts:Requisits mínims per tenir dret a vot

Antecedents[modifica]

Amb la present presa de decisions es pretén formalitzar el conjunt de requisits per a poder votar en les futures preses de decisions. Fins ara, els requisits han estat els següents:


Propostes[modifica]

Proposta 1[modifica]

1) Per poder computar un vot com a vàlid en qualsevol votació de Viquitexts caldrà que sigui d'un usuari registrat un mes o més abans de la votació.

2) No s'admetran vots d'usuaris no registrats.

3) No s'admetran comptes titella.

4) Cada procés tindrà la seva pròpia norma d'aprovació. Per a aquesta mateixa caldrà dos vots a favor o més per cadascun en contra per ser aprovada, i un mínim de 3 vots.

Proposta 2[modifica]

(...)

Comentaris[modifica]

Són unes normes de mínims. Recordeu quants usuaris som. -Aleator (disc.) 00:20, 10 gen 2008 (CET)[respon]

Jo estic a la espera... dela votació.--Krls 18:43, 18 gen 2008 (CET)[respon]

Votacions[modifica]

Començaran l'1 de febrer de 2008 i tindran una durada de 2 setmanes. Feu servir les plantilles de Categoria:Plantilles de votacions.

A favor[modifica]

  1. A favorA favor Suport-Aleator (disc.) 19:42, 1 febr 2008 (CET)
  2. A favorA favor Suport Aquesta és la meva primera contribució al Viquitexts. I tanmateix segons les normes puc votar (em vaig registrar fa més d'un mes, ja és hora que em doneu la benvinguga ;-) ). Trobo que potser aquest punt s'hauria de modificar i demanar un mínim de contribucions (que jo no tinc) o tal com es fa al Viccionari, permetre els usuaris experimentats dels altres projectes en català (també amb un mínim d'edicions aquí?).--Xtv 20:26, 1 febr 2008 (CET)
  3. A favorA favor Suport A mi també em va estranyar, tot i així akst projecte es bastant diferent el dde viquip÷edia que es semblant al viccionari. --Krls 01:02, 2 febr 2008 (CET)

En contra[modifica]

  1. ...

Comentaris[modifica]

Resultats[modifica]

Aprovat per tres vots a favor i cap en contra.