Autor Discussió:Cristòfor Despuig

De Viquitexts
Salta a la navegació Salta a la cerca

1. Si ho he entés bé, podem publicar ací l'edició de Barcelona, Impr. de la Renaixensa, 1877, disponible en facsímil a la Biblioteca Virtual Joan Lluís Vives. Font=http://www.lluisvives.com/FichaAutor.html?Ref=7707&portal=1

Confirmeu-ho, si us plau. el comentari anterior sense signar és fet per AAS (discussió).

Si, perquè l'obra està en domini públic. -Aleator (disc.) 17:06, 24 oct 2008 (CEST)

2. Per a editar Los col·loquis he pensat que seria molt útil fer servir una pàgina de transcripció (http://ca.wikisource.org/wiki/Ajuda:P%C3%A0gines_de_transcripci%C3%B3), com per exemple aquest altre llibre de Vicent Garcia, Poesías jocosas y serias del célebre Dr. Vicens García: http://ca.wikisource.org/wiki/Llibre:Poes%C3%ADas_jocosas_y_serias_del_c%C3%A9lebre_Dr._Vicens_Garc%C3%ADa_(1820).djvu.

Aquest llibre està disponible a Google Books (http://books.google.ca/books?id=JqsGAAAAQAAJ&hl=ca) i s'ha creat un arxiu djvu a Commons. Los col·loquis, en canvi, també són a Google Books, digitalitzats per la la Universitat de Harvard, però no està disponible la vista prèvia no disponible (http://books.google.es/books?id=ZQ0U3nW-coYC&dq=col+loquis+de+la+insigne&lr=&as_brr=0&as_pt=ALLTYPES&ei=ywBBScHmBpLKMpHfsNsN&hl=ca):

Pregunta: Puc crear un arxiu DjVu a partir dels arxius de Biblioteca Virtual Joan Lluís Vives i carregar-los a Commons?--AAS 13:48, 14 des 2008 (CET)

És l'etern debat. A mi m'han asegurat que si es pot, però sense tenir una certesa d'advocat o jurista. El que és claríssim, és que tots els Wikisources (i llurs administradors i llurs usuaris més curtits i barallats amb temes de copyright) carreguen facsimils d'obres en domini públic, tot i provenir d'aquests llocs que esmentes, la qual cosa no és un argument vàlid però n'és molt indicatiu per a un aliè al Dret com un servidor. Un exemple de debat: Viquitexts:La_taverna#Google_Books. A reveure! -Aleator (disc.) 20:31, 16 des 2008 (CET)