Discussió:Diàlegs I - Sumari (Critó)

De Viquitexts
Salta a la navegació Salta a la cerca
Com que el text no permet de ser corregit, dic ací la correcció que caldria fer, que em sembla evident. A l'apartat II, "Els arguments de Sòcrates contra la fugida", té una primera part, la a), que diu "No fóra fusta", i que crec que hauria de dir "No fóra justa". --Jobuma (discussió) 23:23, 26 gen 2018 (CET)
@Jobuma: Sí que ho pots corregir (dalt apareix un botó que posa Font i en el text a l'esquerra la pàgina la qual pertany aquell tros de text. Llibre:Plató - Diàlegs I (1924).djvu.--KRLS (discussió) 09:52, 27 gen 2018 (CET)
@Jobuma: Crec que tenim un nou problema tècnic. Sembla ser que la versió per a mòbils (https://ca.m.wikisource.org/w/index.php?title=Di%C3%A0legs_I_-_Sumari_(Crit%C3%B3)&mobileaction=toggle_view_mobile) no incorpora cap enllaç que permeti fer modificacions. La versió d'escriptori (https://ca.wikisource.org/w/index.php?title=Di%C3%A0legs_I_-_Sumari_(Crit%C3%B3)&mobileaction=toggle_view_desktop) sí que incorpora els enllaços laterals cap a les pàgines corresponents (o la pestanya "Font"). Es pot alternar entre "Escriptori" i "Versió per a mòbils" des de l'enllaç de sota de tot de la pàgina. Sigui com sigui, molt ben vist l'errata (i això que la pàgina la vaig deixar "validada"); ja ho he corregit. Mercis. -Aleator 01:58, 1 feb 2018 (CET)