Fitxer:Cansons de la terra (1866).djvu

De Viquitexts
Salta a la navegació Salta a la cerca
Enllaç a la pàgina d'índex
Vés a la pàgina


Fitxer original(2.703 × 4.250 píxels, mida del fitxer: 4,84 Mo, tipus MIME: image/vnd.djvu, 278 pàgines)

Aquest fitxer prové de Wikimedia Commons i pot ser usat per altres projectes. La descripció de la seva pàgina de descripció es mostra a continuació.

Resum

Descripció
Català: Cansons de la terra. Cants populars catalans col·leccionats per Francesch Pelay Briz y Candi Candi. Volum I. Llibreteria de E. Ferrando Roca, Estampa de El Porvernir, Barcelona, 1866.


Inclou: Dedicatoria, Introducciò, Lo compte Arnau, La dama d' Aragó, S. Jaume de Galicia, Lo dia de S. Cristofol, La dida del infant, María, L'aucellet, Los estudiants de Tortosa, Isabel, Lo mariner, La esquerpa, La dona de Tolosa, La mort de la nuvia, L'hostaI de la Peyra, Los romeus, La nina del martxant, La porqueyrola, Catarina, La flor de Vila-Bertran, Los presos de Lleyda, Lo fill del Rey, La enramada, Catarina de Liò, La pastoreta, Cansò de Nadal, La venjansa, Pepa, La mort, Lo rossinyol, La mala madrastra, Lo bou y la mula, Lo noy de la mare, Notas darrerencas.
Data
Font

Obtingut a partir del llibre digitalitzat de l'Oxford University per Google, descarregat de Internet Archive (OCR ABBYY FineReader 8.0), i eliminades les pàgines dels Volums II i III (disponibles a File:Cansons de la terra (1867).djvu i File:Cansons de la terra (1871).djvu, així com eliminades les pàgines duplicades.

Pàgina 97 en mal estat substituida per la del volum digitalitzat de l'Oxford University per Google i descarregada des de Internet Archive (aquest volum està en molt mal estat, però afortunadament la pàgina es qüestió està impecable).
Autor Francesch Pelay Briz y Candi Candi

Llicència

Public domain

Aquest material està en domini públic als Estats Units i als altres països on el dret d'autor s'estén per 70 anys (o menys) després de la mort de l'autor.


Aquesta obra es troba en el domini públic als Estats Units d'Amèrica per haver estat publicada abans de l'1 de gener de 1925.

Historial del fitxer

Cliqueu una data/hora per veure el fitxer tal com era aleshores.

Data/horaMiniaturaDimensionsUsuariComentari
actual18:17, 10 abr 2010Miniatura per a la versió del 18:17, 10 abr 20102.703 × 4.250, 278 pàgines (4,84 Mo)Aleator{{Information |Description={{ca|1=''Cansons de la terra''. Cants populars catalans col·leccionats per Francesch Pelay Briz y Candi Candi. Volum I. Llibreteria de E. Ferrando Roca, Estampa de ''El Porvernir'', Barcelona, 1866. <br /> Inclou: Dedicatoria,

Hi ha més de 100 pàgines que utilitzen aquest fitxer. La següent llista només mostra les primeres 100 d'aquestes pàgines que utilitzen aquest fitxer. Podeu consultar la llista completa.

Visualitza més enllaços que porten al fitxer.

Ús global del fitxer

Utilització d'aquest fitxer en altres wikis:

Vegeu més usos globals d'aquest fitxer.