Fitxer:Novas certas de Alemania, Italia y Piamont (1642).djvu

De Viquitexts
Salta a la navegació Salta a la cerca
Enllaç a la pàgina d'índex
Vés a la pàgina
pàgina següent →
pàgina següent →
pàgina següent →

Fitxer original(1.778 × 2.370 píxels, mida del fitxer: 204 Ko, tipus MIME: image/vnd.djvu, 7 pàgines)

Aquest fitxer prové de Wikimedia Commons i pot ser usat per altres projectes. La descripció de la seva pàgina de descripció es mostra a continuació.

Descripció Novas certas de Alemania, Italia, y Piamont. Y historia verdadera novament svcedida, de vn Ministre Heretge de la ciutat de Geneua, al qual lo Diable sel ne portà en cos, y anima, per auer comprats los pecats de vn Mercader Catolich desde poch mort en dita ciutat de Geneua., Pere Lacaualleria, Barcelona, 1642.
Data
Font Llibre digitalitzat de la Biblioteca de Catalunya per Google Books, convertit a DjVu mitjançant any2djvu.org (300 dpi, sense OCR) i eliminades pàgines repetides.
Autor s.a.
Permís
(Com reutilitzar aquest fitxer)
Public domain

Aquest material està en domini públic als Estats Units i als altres països on el dret d'autor s'estén per 100 anys (o menys) després de la mort de l'autor.


Aquesta obra es troba en el domini públic als Estats Units d'Amèrica per haver estat publicada abans de l'1 de gener de 1928.

Altres versions

Llegendes

Afegeix una explicació d'una línia del que representa aquest fitxer

Elements representats en aquest fitxer

representa a

Historial del fitxer

Cliqueu una data/hora per veure el fitxer tal com era aleshores.

Data/horaMiniaturaDimensionsUsuari/aComentari
actual13:13, 25 set 2013Miniatura per a la versió del 13:13, 25 set 20131.778 × 2.370, 7 pàgines (204 Ko)Aleator{{Information |Description=''Novas certas de Alemania, Italia, y Piamont. Y historia verdadera novament svcedida, de vn Ministre Heretge de la ciutat de Geneua, al qual lo Diable sel ne portà en cos, y anima, per auer comprats los pecats de vn Mercade...

Ús global del fitxer

Utilització d'aquest fitxer en altres wikis: