Llibre Discussió:La Atlantida (1886).djvu

De Viquitexts
Salta a la navegació Salta a la cerca

Realment deuriem dividir el llibre en dos[modifica]

No ho sabia, però es poden comparar qualsevol text usant les fletxes que apareixen al costat dels interwikis. Un exemple del Príncep. Aixi que realment interesa tenir dos llibres, un amb la part castellana i un amb la part catalana. --Micru 13:24, 14 oct 2010 (CEST)

Genial pel nou llibre. Jo crec que cal deixar el llibre (el fitxer) íntegre tal com fou imprés. Ara bé, les pàgines corresponents al català, transcloure-les juntes a Viquitexts, i el mateix per a la versió castellana però a Wikisource en castellà (que si ningú vol transcriure-les no passa res). Som-hi doncs. :) -Aleator 00:56, 15 oct 2010 (CEST)
Començo a migrar des de L'Atlàntida. A mesura que anem tenint les pàgines d'un capítol es pot fer la substitució amb {{Pàgina}} a la pàgina d'aquell capítol. Crec que les hauríem de reanomenar de "L'Atlàntida" per "La Atlantida", no? -Aleator 01:07, 15 oct 2010 (CEST)
No crec que calga canviar-li el nom al text, ja que el nom més conegut és "L'Atlàntida" (encara que el llibre s'anomene d'altra manera). D'altra banda, vaig preguntar sobre la transclusió a enWS i em referiren a la plantilla "iwpage". Tenim eixa plantilla? Supose que sí, perquè el creador en enWS és... Aleator! I per últim això del {{Pàgina}} no m'ha quedat molt clar, així que ho deixe en les teues mans.--Micru 13:33, 18 oct 2010 (CEST)
A medida que se corrijan las páginas en "es" vendré a colocar el iwpage|es. Ya estoy haciéndolo lo mismo con iwpage|ca. Un saludo. --LadyInGrey 23:20, 8 des 2011 (CET)