Pàgina:Antologia d'autors catalans.djvu/151

De Viquitexts
Salta a la navegació Salta a la cerca
Aquesta pàgina ha estat validada.
Claudi Omar i Barrera
———————

 Tenim enfront nostre un escriptor perfecte i un pulcre poeta, puig tant en la prosa com en el vers, l'Omar s'ha dístingít sempre pel seu sencill i al ensemps impecable estil que li ha valgut el crearse la personalitat literària que avui és aquest escriptor, que amb tot i pertanyer als iniciadors de l'antiga escola ha sabut adaptar-se als cambis i modernismes actuals, perfeccionant al ensemps que la seva literatura, la forma ortogràfica, segons la moderna escola.
 Qui estudii amb tots els seus variants l'evolució que ha sofert la seva obra, veurà una transformació i perfecció que al llegir els seus treballs no podrà per menys sentir l'impresió de que llegeix la producció d'un mestre.
 Compta amb un sens fi de premis obtinguts en quasi tots els Certamens celebrats arreu de Catalunya i diferents premis i accèssits als Jocs Florals de Barcelona. Te publicats els volums Nupcials, Poesies i diferentes proses i contes originals.
 Les composicions que's publiquen en aquest volum, són un recull del seu llibre Nupcials que per la seva bellesa poètica, poden presentar-se per model.