Pàgina:Perpetuínes (1907).djvu/53

De Viquitexts
Salta a la navegació Salta a la cerca
Aquesta pàgina ha estat revisada.


alguns schelings sobre si estaven o no ferits; un membre del Jockey Club va treure ràpidament el compte pera saber la força d'immersió del cotxe al caure a l'aigua, tenint com datos coneguts, representada per r la força dels cavalls, per p el pes del cotxe, per m la velocitat en la distancia recorreguda i per m' la distancia a recórrer.
  L'Edward, després de distribuir oportunament alguns cops de puny, va conseguir treure d'aquell cèrcol de carn les seves protegides, i, am l'elasticitat de que es susceptible un cos inglès, va doblegar la seva espinada fins a fer un arc de trenta graus, i va saludar-les, oferint atentament el seu braç a la més jove.
  — Gràcies,—va dir aquesta am veu delicada. — Hem comprès que s'interessava per nosaltres.
  — No, interessar-me, no. Fèiem una juguesca, i el meu contrari ha tingut la desgracia de que no s'ofeguessin, en el qual cas hauria rebut de mi cent lliures, no re.
  — Més grossa ha sigut la meva El baronet Williams Robertson va jugar-se quatrecents dollars que s casaria am mi contra lord Smith, que deia que ell seria l preferit. Vaig jugar contra ls dos, i vaig guanyar vuitcents dollars, continuant am la meva independencia.
  — Ha guanyat una juguesca a l'invenci-