Plantilla:Errata

De Viquitexts
Salta a la navegació Salta a la cerca
Icona de documentació de mòdul Documentació de la plantilla [ mostra ] [ modifica el codi ] [ mostra l'historial ] [ refresca ]

Descripció[modifica]

Aquesta plantilla es pot fer servir per localitzar i corregir les errates detectades pel propi editor o impressor (generalment al final del llibre a la "fe d'errates").

Si es tracta d'una errata tipogràfica evident detectada per vosaltres, feu servir la plantilla {{Corr}}.

Sintaxi[modifica]

{{Errata|Barceloan|Barcelona|}}

Notes tècniques[modifica]

Actualment, la classe coquille fa que, a través de mul:MediaWiki:Corrections.js (cridat des de MediaWiki:Common.js), aparegui a la secció "Opcions de visualització" del menú lateral esquerre (només en la versió d'escriptori) l'opció "Correccions (X)" (on "X" és el número de correccions) i que, en clicar-hi, aparegui una caixa amb les correccions realitzades. En prémer sobre una de les correccions de l'esmentada caixa, ens posicionarem a la línia que conté l'errata.

A les pàgines de transcripció, a més, apareixerá el missatge "Una errata ha estat corregida." o "X errates han estat corregides.".

Un exemple el podreu trobar a La papallona/Capítol I, que conté, entre d'altres, 3 errates (Pàgina:La papallona (1902).djvu/6) detectades a la fe d'errates (Pàgina:La papallona (1902).djvu/230).