Plantilla Discussió:Header

De Viquitexts
Salta a la navegació Salta a la cerca

Canvis[modifica]

Com a continuació d'una discussió prèvia, he fet els següents canvis a la plantilla:

  • El paràmetre "Any" ara ja no farà que la pàgina quedi a "Categoria:Any" perquè això fa que les subpàgines que són capítols (i no pas obres independents) omplin la "Categoria:Any" sense massa sentit. Es podia evitar posant el paràmetre " Any="" " a dintre de "pages", però és més pràctic no anar posant l'esmentat paràmetre contínuament.
  • S'ha afegit un nou paràmetre "Nomcategoria".
  • Si no s'informa explícitament a dintre de "pages", llavors la pàgina quedarà inclosa a la "Categoria:BASEPAGENAME", on BASEPAGENAME pot ser...
a) ...si no és una subpàgina, llavors BASEPAGENAME és el nom de la pàgina. Per exemple, per a Pla y montanya resultarà la Categoria:Pla y montanya.
b) ...si és una subpàgina, llavors BASEPAGENAME és el nom de la pàgina base. Per exemple, per a Pla y montanya/Notas de viatge resultarà la Categoria:Pla y montanya.
  • Si s'informa a dintre de "pages", llavors es poden donar 2 situacions:
  • Si "Nomcategoria" s'informa amb "cap", llavors la pàgina no quedarà inclosa a cap categoria addicional (ja que en cas de fer-ho resultaria una categoria amb un únic element). Per exemple, Mariners catalans célebres.
  • Si "Nomcategoria" s'informa amb qualsevol altre cosa, llavors la pàgina quedarà inclosa a "Categoria:Nomcategoria".

Si us plau, afegiu suggeriments, errors, etc. Salutacions. -Aleator 00:29, 12 nov 2020 (CET)Respon[respon]

Comparteixo molt aquest canvi, perquè així només hem d'afegir quelcom quan només hi ha una pàgina a diferència de l'altra opció que implicava afegir-ho a cadascun dels capítols.--KRLS (discussió) 07:20, 12 nov 2020 (CET)Respon[respon]