Usuari Discussió:Bestiasonica

De Viquitexts
Salta a la navegació Salta a la cerca

Ajuda - Llibre d'estil - Preguntes Més Freqüents - Col·labora!

Hola Bestiasonica!, sigueu benvingut a Viquitexts.

Aquesta és la pàgina de discussió del vostre compte d'usuari, que us servirà per a rebre missatges d'altres col·laboradors. Per a contestar, no ho feu a la vostra pàgina de discussió sinó a la pàgina de discussió de l'usuari que us ha escrit. A més, teniu la vostra pàgina d'usuari, on podeu posar les vostres dades, interessos, etc.

Disposeu de la taverna, per plantejar-hi els vostres dubtes, suggeriments o comentaris. Podeu signar en les discussions amb el botó , o bé amb el codi --~~~~.

Podeu classificar-vos segons els idiomes que conegueu i segons altres característiques mitjançant les plantilles d'usuari.


ES: Si no comprende o no sabe escribir en nuestra lengua y desea comunicarse con nosotros, por favor, acuda a la Taverna.
FR: Si vous ne comprenez pas ou ne savez pas écrire dans notre langue et que vous souhaitiez communiquer avec nous, veuillez visiter la Taverna.
EN: If you do not understand or you cannot write in our language, and you want to tell us something, please, visit the Taverna.
DE: Wenn Sie unsere Sprache nicht verstehen oder nicht schreiben können und Sie bei uns mitreden möchten, dann besuchen Sie bitte die Taverna.
IT: Se non capisci o non sai scrivere nella nostra lingua e vuoi dirci qualcosa, per favore visita la Taverna.
RU: Если Вы не понимаете наш язык или не можете писать на нём, но хотите что-либо нам сказать, пожалуйста, посетите Taverna.

Benvinguda[modifica]

Hola Bestiasonica! Benvingut!

Els textos de w:Categoria:Moure a Viquitexts no s'haurien de carregar a Viquitexts només perquè algú els hi hagi posat la plantilla de moure a Viquitexts. Cal revisar l'autoria, els drets d'autor i citar les fonts, com la resta de textos de Viquitexts (per això vaig posar aquest comentari). De tant en tant hi dono un cop d'ull, però no sempre faig el trasllat.

Tant els administradors com en Pau Cabot tenim les funcions d'importador, de forma que les pàgines de Viquipèdia poden ser carregades a Viquitexts (i Viccionari) amb tot el seu historial. Si no les he importat abans és, en el cas de Viquitexts, perquè no veig clar si tenen cabuda sense aclarir la informació requerida.

Per una altra banda, t'agraeixo la incansable feina d'administració i neteja que fas, que no és poca cosa.

I aprofito per a fer propaganda: no t'animes a fer-te col·laborador asidu de Viquitexts? Som molt poquets! Please!! :)

Salutacions! -Aleator 15:08, 6 març 2013 (CET)Respon[respon]

Hola! Manual com a tal no en tenim (hi ha pàgines d'ajuda, la Taverna per a dubtes, etc.). Projectes coordinats i esforços col·laboratius en marxa, hi ha la "col·laboració actual" que apareix a la Portada, però a la pràctica ho és tot Viquitexts sencer :) Salutacions! -Aleator 17:43, 10 set 2013 (CEST)Respon[respon]