Usuari Discussió:Coentor

De Viquitexts
Salta a la navegació Salta a la cerca

Ajuda - Llibre d'estil - Preguntes Més Freqüents - Col·labora!

Hola Coentor!, sigueu benvingut a Viquitexts.

Aquesta és la pàgina de discussió del vostre compte d'usuari, que us servirà per a rebre missatges d'altres col·laboradors. A més, teniu la vostra pàgina d'usuari, on podeu posar les vostres dades, interessos, etc.

Disposeu de la taverna, per plantejar-hi els vostres dubtes, suggeriments o comentaris. Podeu signar en les discussions amb el botó Button sig.png, o bé amb el codi --~~~~.

Podeu classificar-vos segons els idiomes que conegueu i segons altres característiques mitjançant les plantilles d'usuari.


Gnome-globe.svg
ES: Si no comprende o no sabe escribir en nuestra lengua y desea comunicarse con nosotros, por favor, acuda a la Taverna.
FR: Si vous ne comprenez pas ou ne savez pas écrire dans notre langue et que vous souhaitiez communiquer avec nous, veuillez visiter la Taverna.
EN: If you do not understand or you cannot write in our language, and you want to tell us something, please, visit the Taverna.
DE: Wenn Sie unsere Sprache nicht verstehen oder nicht schreiben können und Sie bei uns mitreden möchten, dann besuchen Sie bitte die Taverna.
IT: Se non capisci o non sai scrivere nella nostra lingua e vuoi dirci qualcosa, per favore visita la Taverna.
RU: Если Вы не понимаете наш язык или не можете писать на нём, но хотите что-либо нам сказать, пожалуйста, посетите Taverna.


Salutacions cordials

--Krls 20:58, 19 jul 2008 (CEST)

Index[modifica]

Hola! Ja té creat l'index del llibre Llibre:Dictamen AVL 2005.djvu. Ja pots remenar.--KRLS (discussió) 19:42, 3 des 2014 (CET)

Hola Coentor. Si tens dubtes sobre com donar format a pàgines. Només m'ho has de comentar. Per cert, si vols fer pàgines d'obres de teatre, has d'usar Plantilla:TD o derivats {{TD1}} {{TD2}} {{TD3}},...--KRLS (discussió) 20:39, 4 des 2014 (CET)
Jo crec que si uses el format que he utilitzat en les pàgines de la AVL que he revisat l'estil, ja farà el fet. Totes són molt similars.--KRLS (discussió) 13:22, 5 des 2014 (CET)
Per exemple: Pàgina:Dictamen AVL 2005.djvu/10 té el mateix format que Pàgina:Dictamen AVL 2005.djvu/12 (replica el codi).--KRLS (discussió) 13:23, 5 des 2014 (CET)
El més semblant al que proposes és: Llibre:La Atlantida (1886).djvu (un mateix llibre té les dos traduccions). En un lloc es tradueixen les pàgines en català i en l'altre les de castellà i amb la plantilla {{iw}}. Crec que hi ha algun altre cas que durant el llibre es va saltant de wikisource, tot i així, en @Aleator: és qui té millor memòria.--KRLS (discussió) 01:52, 16 gen 2015 (CET)
Cree'l i només importa el que està en anglès, ja trobarem la solució per la resta.--KRLS (discussió) 15:52, 16 gen 2015 (CET)
T'he omplert el index en:Index:Dictamen AVL anglés.djvu; caldria omplir-lo de més dades. També hauries de començar a transcriure les primeres planes.--KRLS (discussió) 12:47, 17 gen 2015 (CET)
Perdó, m'havia equivocat d'enllaç. Torna a clicar.--KRLS (discussió) 12:58, 17 gen 2015 (CET)

Fusions[modifica]

Després de tanta monserga amb Dictamen de l'Acadèmia Valenciana de la Llengua sobre els principis i criteris per a la defensa de la denominació i l’entitat del valencià resulta que ja el teniem i tot... Dictamen sobre els principis i criteris per a la defensa de la denominació i l'entitat del valencià.--Coentor (discussió) 10:29, 10 abr 2015 (CEST)