Usuari Discussió:Coet

De Viquitexts
Salta a la navegació Salta a la cerca

Ajuda - Llibre d'estil - Preguntes Més Freqüents - Col·labora!

Hola Coet!, sigueu benvingut a Viquitexts.

Aquesta és la pàgina de discussió del vostre compte d'usuari, que us servirà per a rebre missatges d'altres col·laboradors. A més, teniu la vostra pàgina d'usuari, on podeu posar les vostres dades, interessos, etc.

Disposeu de la taverna, per plantejar-hi els vostres dubtes, suggeriments o comentaris. Podeu signar en les discussions amb el botó Button sig.png, o bé amb el codi --~~~~.

Podeu classificar-vos segons els idiomes que conegueu i segons altres característiques mitjançant les plantilles d'usuari.


Gnome-globe.svg
ES: Si no comprende o no sabe escribir en nuestra lengua y desea comunicarse con nosotros, por favor, acuda a la Taverna.
FR: Si vous ne comprenez pas ou ne savez pas écrire dans notre langue et que vous souhaitiez communiquer avec nous, veuillez visiter la Taverna.
EN: If you do not understand or you cannot write in our language, and you want to tell us something, please, visit the Taverna.
DE: Wenn Sie unsere Sprache nicht verstehen oder nicht schreiben können und Sie bei uns mitreden möchten, dann besuchen Sie bitte die Taverna.
IT: Se non capisci o non sai scrivere nella nostra lingua e vuoi dirci qualcosa, per favore visita la Taverna.
RU: Если Вы не понимаете наш язык или не можете писать на нём, но хотите что-либо нам сказать, пожалуйста, посетите Taverna.

Gràcies hacker xD --Joan301009 (discussió) 22:02, 30 abr 2012 (CEST)

Bot reversor[modifica]

Hola! El bot s'ha revertit a sí mateix [1]! Cal ajustar-li els cargols. Merci. -Aleator 17:36, 15 març 2013 (CET)
Crec que em pot agafar un atac crític de riure... Pirmer el bot revertint-se i ara tu desant un avís a un nom d'usuari obsolet... Coet (discussió) 19:34, 15 març 2013 (CET)
Hola! El bot torna a perdre oli :S L'he blocat per un dia per evitar que reverteixi usuaris nous que ara estan actius (per això de les partitures), o d'altres que fan una edició petita. Per curiositat, es pot veure el codi en alguna part? -Aleator 03:42, 2 maig 2013 (CEST)
Ho he vist, ha revertit un usuari amb menys de 100 edicions que ha omplit una pàgina amb més de mil caràcters. El que no ha fet bé és revertir-se a ell. El codi es pot descarregar i visualitzar, però (per la seua volubilitat) t'ho diré pel xat, també hi ha una manera d'ordenar que ignore un usuari o una pàgina, però també ha de sere pel xat, intentaré implementar el més aviat possible una pàgina per a eixe efecte.
El que he de revisar és perquè s'ha revertit, pareixia que estava controlat... Coet (discussió) 11:10, 2 maig 2013 (CEST)
OK arranjat errada: vaig ficar bots.keys() en lloc de bots.values(). Cœt 11:40, 2 maig 2013 (CEST)
Hola! Caldria ajustar els cargols de nou perquè ara s'està considerant vandalisme les reversions dels membres del SWMT, com a [2]. Mercis! -Aleator 16:58, 30 juny 2013 (CEST)

SignaBot[modifica]

Hola! És que confon, home :) He posat {{Bot|Coet}} a SignaBot (a la Viquipèdia enllaça a Pasqual). Si no fossis tu, digues-m'ho si us plau. Salutacions! -Aleator 02:52, 20 març 2013 (CET)

Sí, sóc jo, hauré de fer les planes als altres llocs i canviar el que tinc a cawiki... Cœt 20:35, 20 març 2013 (CET)