Usuari Discussió:Leptictidium

De Viquitexts
Salta a la navegació Salta a la cerca

Ajuda - Llibre d'estil - Preguntes Més Freqüents - Col·labora!

Hola Leptictidium!, sigueu benvingut/da a Viquitexts.

Aquesta és la pàgina de discussió del vostre compte d'usuari, que us servirà per a rebre missatges d'altres col·laboradors. A més, teniu la vostra pàgina d'usuari, on podeu posar les vostres dades, interessos, etc.

Disposeu de la taverna, per plantejar-hi els vostres dubtes, suggeriments o comentaris. Podeu signar en les discussions amb el botó , o bé amb el codi --~~~~.


ES: Si no comprende o no sabe escribir en nuestra lengua y desea comunicarse con nosotros, por favor, acuda a la Taverna.
FR: Si vous ne comprenez pas ou ne savez pas écrire dans notre langue et que vous souhaitiez communiquer avec nous, veuillez visiter la Taverna.
EN: If you do not understand or you cannot write in our language, and you want to tell us something, please, visit the Taverna.
DE: Wenn Sie unsere Sprache nicht verstehen oder nicht schreiben können und Sie bei uns mitreden möchten, dann besuchen Sie bitte die Taverna.
IT: Se non capisci o non sai scrivere nella nostra lingua e vuoi dirci qualcosa, per favore visita la Taverna.
RU: Если Вы не понимаете наш язык или не можете писать на нём, но хотите что-либо нам сказать, пожалуйста, посетите Taverna.

Benvingut i bentrobat per aquestes terres ;)

Escolta, ¿ja saps la feinada que pot suposar copiar/traduir l'Origen de les espècies?? Això vol dir que et veurem sovint? Bé, prent-ho amb calma que ja intentarem ajudar tot i que som poquets per aquí. Please, podries posar les fonts a la pàgina de discussió, a ser possible amb la plantilla {{Textinfo}}?

Per a qualsevol dubte, comentari, allò que vulguis, estic per aquí (tot i que en els darrers dies em connecto molt poquet).

A reveure! -Aleator (disc.) 20:01, 23 ago 2008 (CEST)Respon[respon]

Navegació[modifica]

Hola! Un suggeriment: per a tenir un petit enllaç al capítol anterior o al següent tenim diferents plantilles (si no et convenç cap, podem fer-ne una específica per a l'Origen de les espècies: {{Navegació}}, {{Navegar}} i {{Capítol}} són molt semblants, i també tenim {{TítolsLlargs}}.

I un detallet: ¿es una traducció de la 6a edició, o de la 5a com diu a la pàg. discussió?

A reveure! -Aleator (disc.) 22:26, 26 ago 2008 (CEST)Respon[respon]