Usuari Discussió:Locel

De Viquitexts
Salta a la navegació Salta a la cerca

Ajuda - Llibre d'estil - Preguntes Més Freqüents - Col·labora!

Hola Locel!, sigueu benvingut a Viquitexts.

Aquesta és la pàgina de discussió del vostre compte d'usuari, que us servirà per a rebre missatges d'altres col·laboradors. Per a contestar, no ho feu a la vostra pàgina de discussió sinó a la pàgina de discussió de l'usuari que us ha escrit. A més, teniu la vostra pàgina d'usuari, on podeu posar les vostres dades, interessos, etc.

Disposeu de la taverna, per plantejar-hi els vostres dubtes, suggeriments o comentaris. Podeu signar en les discussions amb el botó Button sig.png, o bé amb el codi --~~~~. Per signar.PNG

Podeu classificar-vos segons els idiomes que conegueu i segons altres característiques mitjançant les plantilles d'usuari.


Gnome-globe.svg
ES: Si no comprende o no sabe escribir en nuestra lengua y desea comunicarse con nosotros, por favor, acuda a la Taverna.
FR: Si vous ne comprenez pas ou ne savez pas écrire dans notre langue et que vous souhaitiez communiquer avec nous, veuillez visiter la Taverna.
EN: If you do not understand or you cannot write in our language, and you want to tell us something, please, visit the Taverna.
DE: Wenn Sie unsere Sprache nicht verstehen oder nicht schreiben können und Sie bei uns mitreden möchten, dann besuchen Sie bitte die Taverna.
IT: Se non capisci o non sai scrivere nella nostra lingua e vuoi dirci qualcosa, per favore visita la Taverna.
RU: Если Вы не понимаете наш язык или не можете писать на нём, но хотите что-либо нам сказать, пожалуйста, посетите Taverna.

Hola Locel, benvingut/benvinguda! I gràcies per les teves contribucions. :) -Aleator 00:03, 26 març 2011 (CET)

Volem publicar un llibre[modifica]

Enguany és el centenari del naixement de Trinitari Fabregat i volem publicar la seua novel·la Jardins ignorats. Els hereus ens han donat permís. Podem publicar-la a Viquitexts? Necessitem alguna mena d'autorització?

Gràcies

Hola Locel! En principi no es pot publicar-la a Viquitexts per què l'autor fa menys de 70 anys que ens va deixar. Si l'obra s'allibera al domini públic o bé es protegeix amb una llicència lliure compatible amb la de Viquitexts, llavors sí, però cal tenir autorització. L'autorització consistiria en una declaració escrita (digitalment, en un correu electrònic) en la qual el tenidor dels drets d'autor (familiars, editorial, autor...) deixin explícit que l'obra queda amparada sota la llicència CC-BY-SA 3.0 (què és la de Viquitexts i les obres que hi conté). Cal tenir present que aquesta llicència permet que qualsevol pugui reeditar l'obra i fer-ne profit econòmic sense retre comptes a ningú. Un cop aconseguida l'autorització (amb un correu electrònic semblant al que hi ha a Viquitexts:Permisos de còpia), caldria remetre-la a l'equip que supervisa les autoritzacions (info-ca@wikimedia.org) i esperar el seu vist-i-plau. Salutacions! -Aleator 10:40, 5 oct 2012 (CEST)
Gràcies per la resposta i per la rapidesa. Ens posarem en contacte amb els hereus i li farem la proposta.--Locel (discussió) 18:09, 5 oct 2012 (CEST)