Usuari Discussió:Pere Orga

De Viquitexts
Salta a la navegació Salta a la cerca

Ajuda - Llibre d'estil - Preguntes Més Freqüents - Col·labora!

Hola Pere Orga!, sigueu benvingut/da a Viquitexts.

Aquesta és la pàgina de discussió del vostre compte d'usuari, que us servirà per a rebre missatges d'altres col·laboradors. A més, teniu la vostra pàgina d'usuari, on podeu posar les vostres dades, interessos, etc.

Disposeu de la taverna, per plantejar-hi els vostres dubtes, suggeriments o comentaris. Podeu signar en les discussions amb el botó , o bé amb el codi --~~~~.


ES: Si no comprende o no sabe escribir en nuestra lengua y desea comunicarse con nosotros, por favor, acuda a la Taverna.
FR: Si vous ne comprenez pas ou ne savez pas écrire dans notre langue et que vous souhaitiez communiquer avec nous, veuillez visiter la Taverna.
EN: If you do not understand or you cannot write in our language, and you want to tell us something, please, visit the Taverna.
DE: Wenn Sie unsere Sprache nicht verstehen oder nicht schreiben können und Sie bei uns mitreden möchten, dann besuchen Sie bitte die Taverna.
IT: Se non capisci o non sai scrivere nella nostra lingua e vuoi dirci qualcosa, per favore visita la Taverna.
RU: Если Вы не понимаете наш язык или не можете писать на нём, но хотите что-либо нам сказать, пожалуйста, посетите Taverna.

Salutacions cordials.--KRLS 19:02, 28 oct 2011 (CEST)Respon[respon]

Hola[modifica]

Benvingut al Viquitexts. M'agrada veure que has començat a editar. Et recomano que et llegeixis Ajuda:Qualitat de les pàgines. Així quan revisis una plana del llibre de Plató pots anar marcant com a validat (verd).--KRLS 19:02, 29 oct 2011 (CEST)Respon[respon]

Estàs una bona feina, endavant! Si tens algun dubte, ja saps, estic aquí.--KRLS 00:07, 31 oct 2011 (CET)Respon[respon]
Es podria fer amb un bot, però el temps que perdríem programant-lo ja hauríem acabat fent-ho manualment.--KRLS 19:57, 31 oct 2011 (CET)Respon[respon]

Trucs i suggeriments[modifica]

Hola, Pere! Et comento alguns suggeriments que de ben segur et serviran per a les transcripcions:

  • Per al text en Versaleta, tenim la plantilla {{Versaleta}} (o {{Maj}}).
  • Per temes d'incompatibilitat amb html5 es desaconsella l'ús de les següents etiquetes: <big></big> (l'alternativa és {{Gran}}; {{x-gran}} també és interessant), <small></small> (l'alternativa és {{small}}), <center></center> (l'alternativa és {{c}} o {{centre}} per a una línia i {{bloc centre}} o {{bc}} per a més d'una línia). Per a la mida del text n'hi ha una altra més versàtil com {{Font}} (la mida del text s'hi especifica en el paràmetre "MT").

Un exemple dels comentaris anteriors el pots trobar en aquesta modificació que he fet. Fins aviat! -Aleator 17:44, 27 abr 2020 (CEST)Respon[respon]