Usuari Discussió:MrPotato1010

De Viquitexts
Salta a la navegació Salta a la cerca

Ajuda - Llibre d'estil - Preguntes Més Freqüents - Col·labora!

Hola MrPotato1010!, sigueu benvingut a Viquitexts.

Aquesta és la pàgina de discussió del vostre compte d'usuari, que us servirà per a rebre missatges d'altres col·laboradors. A més, teniu la vostra pàgina d'usuari, on podeu posar les vostres dades, interessos, etc.

Disposeu de la taverna, per plantejar-hi els vostres dubtes, suggeriments o comentaris. Podeu signar en les discussions amb el botó , o bé amb el codi --~~~~.

Podeu classificar-vos segons els idiomes que conegueu i segons altres característiques mitjançant les plantilles d'usuari.


ES: Si no comprende o no sabe escribir en nuestra lengua y desea comunicarse con nosotros, por favor, acuda a la Taverna.
FR: Si vous ne comprenez pas ou ne savez pas écrire dans notre langue et que vous souhaitiez communiquer avec nous, veuillez visiter la Taverna.
EN: If you do not understand or you cannot write in our language, and you want to tell us something, please, visit the Taverna.
DE: Wenn Sie unsere Sprache nicht verstehen oder nicht schreiben können und Sie bei uns mitreden möchten, dann besuchen Sie bitte die Taverna.
IT: Se non capisci o non sai scrivere nella nostra lingua e vuoi dirci qualcosa, per favore visita la Taverna.
RU: Если Вы не понимаете наш язык или не можете писать на нём, но хотите что-либо нам сказать, пожалуйста, посетите Taverna.

Anem tard, però et dono benvinguda.

Pàgines revisades[modifica]

Les pàgines que vegis clar que has fet una revisió i vegis que el format encaixa suficient les pots marcar tu mateix com a "grogues" (revisades). Quan una segona persona vingui i les torni a revisar, ja les marcarà com a verdes (validades).--KRLS (discussió) 14:16, 12 nov 2020 (CET)Respon[respon]

@KRLS: Gràcies per la benvinguda i pel consell! Em quedava transcriure les notes als marges (que com la majoria són tan extenses quedarà prou lleig, però quin remei), ara que ja està tot i el format encaixa ja les he marcat com a revisades. Salutacions —MrPotato1010 (discussió) 16:43, 13 nov 2020 (CET)Respon[respon]

Manual de novells ardits[modifica]

He carregat un parell de fotos retallades de la pàgina 9 perquè ja no sigui problemàtica, sinó revisada. No li he posat el contrast i brillantor al màxim perquè en quedi el fons blanc perquè no sé si és el procediment habitual. Bona feina amb el llibre! --Xavi Dengra (MISSATGES) 00:07, 4 maig 2021 (CEST)Respon[respon]

@Xavier Dengra: Gràcies!! Efectivament m'agradaria que el fons de les imatges fora blanc. Amb el que tinc més problemes és com organitzar en pàgines la transcripció de cada capítol i que quede tot «asseat», no sé si em sabries ajudar (ara o més tard quan n'hi haja més transcripcions). --MrPotato1010 (discussió) 15:39, 5 maig 2021 (CEST)Respon[respon]
Iep! Gràcies a tu. He penjat més imatges (fins a la pàgina 70) i actualitzat les que hi havia en color blanc aquí. Pel que fa a la distribució en pàgines, m'esperaria a tenir el volum primer enllestit i validat. Així com a mínim queda ben apamat quan tinguem prou teca, i serveix com a referent pels que vinguin després.
Veig que, sens dubte, t'has llançat a un repte majúscul i a llarg termini. Ja anirem ajudant-te a validar-ne les transcripcions. Acabar un dia el tom sencer de nou volums és titànic però seria magnífic. Salut! Xavi Dengra (MISSATGES) 01:24, 9 maig 2021 (CEST)Respon[respon]