Usuari Discussió:Cantavella

De Viquitexts
Salta a la navegació Salta a la cerca

Ajuda - Llibre d'estil - Preguntes Més Freqüents - Col·labora!

Hola Cantavella!, sigueu benvingut a Viquitexts.

Aquesta és la pàgina de discussió del vostre compte d'usuari, que us servirà per a rebre missatges d'altres col·laboradors. A més, teniu la vostra pàgina d'usuari, on podeu posar les vostres dades, interessos, etc.

Disposeu de la taverna, per plantejar-hi els vostres dubtes, suggeriments o comentaris. Podeu signar en les discussions amb el botó , o bé amb el codi --~~~~.

Podeu classificar-vos segons els idiomes que conegueu i segons altres característiques mitjançant les plantilles d'usuari.


ES: Si no comprende o no sabe escribir en nuestra lengua y desea comunicarse con nosotros, por favor, acuda a la Taverna.
FR: Si vous ne comprenez pas ou ne savez pas écrire dans notre langue et que vous souhaitiez communiquer avec nous, veuillez visiter la Taverna.
EN: If you do not understand or you cannot write in our language, and you want to tell us something, please, visit the Taverna.
DE: Wenn Sie unsere Sprache nicht verstehen oder nicht schreiben können und Sie bei uns mitreden möchten, dann besuchen Sie bitte die Taverna.
IT: Se non capisci o non sai scrivere nella nostra lingua e vuoi dirci qualcosa, per favore visita la Taverna.
RU: Если Вы не понимаете наш язык или не можете писать на нём, но хотите что-либо нам сказать, пожалуйста, посетите Taverna.

Si necessites quelcom només m'has d'escriure aquí.--KRLS (discussió) 19:12, 30 oct 2018 (CET)Respon[respon]

Trucs[modifica]

Hola! He revisat alguna de les teves contribucions i et comento algunes plantilles que et seran d'utilitat:

  • {{Línia}} permet fer línies de la llargària i gruix que volguem.
  • {{TC}} permet crear les línies que formen un índex (els punts entre el títol i el número de pàgina es crearan automàticament segons l'amplada de la pantalla).

Exemples d'això anterior, a Pàgina:Un Fandanguet en Paiporta (1867).djvu/32.

  • Els números de pàgina o no es transcriuren, o es transcriuen a la capçalera que no es "transclou". Per exemple, si mirem el text definitiu a Un fandanguet en Paiporta podem veure els números de pàgina com interrompen la continuïtat. Cal treure'ls del "cos". Per exemple, aixís.
  • Recordeu que si voleu estalviar-vos els <br/> per a cada salt de línia, podeu fer servir <poem></poem>. Per exemple, aixís.

Espero que et facilitin la feina! :) A reveure! -Aleator 18:13, 27 abr 2020 (CEST)Respon[respon]

Gràcies pels consells! Sí, ja ho vaig dir a Mònica (que és qui ha transcrit el Fandanguet), que no calia posar els números de pàgina, però sembla que no ho va captar. Ha fet molt bon treball, per a ser el primer que feia. Li diré que reajuste allò dels números de pàgina.

De pas, em podríeu dir com notificar a Viquitexts que la revisió d'una obra està ja acabada, perquè active l'opció verda de donar les pàgines per publicables. Gràcies, Rosanna

Wola! L'opció verda apareix quan un altre usuari l'ha marcada prèviament com a groga. Qui va inventar això pretenia forçar que la transcripció passés com a mínim per 2 persones (per allò de que 4 ulls veuen més que 2 ;) (v. Ajuda:Qualitat de les pàgines). -Aleator 23:25, 28 abr 2020 (CEST)Respon[respon]

Wikidata[modifica]

Hola! He desfet aquest canvi que has fet fa una estona. A banda de que havies posat "El coloqui dels Borbons" al camp de "Autor", hi ha uns canvis importants al funcionament dels índex, i és que ara es capturen les dades de Wikidata (per això els camps estan buits i tot així apareixen les dades del llibre). A Ajuda:Llibre he deixat la informació actualitzada. Si veieu errors o coses rares, si us plau, deixeu-me un missatge i li faig una ullada. A reveure! -Aleator 14:13, 8 des 2023 (CET)Respon[respon]