Usuari Discussió:Cocenpoma

De Viquitexts
Salta a la navegació Salta a la cerca

Ajuda - Llibre d'estil - Preguntes Més Freqüents - Col·labora!

Hola Cocenpoma!, sigueu benvingut a Viquitexts.

Aquesta és la pàgina de discussió del vostre compte d'usuari, que us servirà per a rebre missatges d'altres col·laboradors. A més, teniu la vostra pàgina d'usuari, on podeu posar les vostres dades, interessos, etc.

Disposeu de la taverna, per plantejar-hi els vostres dubtes, suggeriments o comentaris. Podeu signar en les discussions amb el botó Button sig.png, o bé amb el codi --~~~~.

Podeu classificar-vos segons els idiomes que conegueu i segons altres característiques mitjançant les plantilles d'usuari.


Gnome-globe.svg
ES: Si no comprende o no sabe escribir en nuestra lengua y desea comunicarse con nosotros, por favor, acuda a la Taverna.
FR: Si vous ne comprenez pas ou ne savez pas écrire dans notre langue et que vous souhaitiez communiquer avec nous, veuillez visiter la Taverna.
EN: If you do not understand or you cannot write in our language, and you want to tell us something, please, visit the Taverna.
DE: Wenn Sie unsere Sprache nicht verstehen oder nicht schreiben können und Sie bei uns mitreden möchten, dann besuchen Sie bitte die Taverna.
IT: Se non capisci o non sai scrivere nella nostra lingua e vuoi dirci qualcosa, per favore visita la Taverna.
RU: Если Вы не понимаете наш язык или не можете писать на нём, но хотите что-либо нам сказать, пожалуйста, посетите Taverna.


Hola! Benvingut a Viquitexts! Per estalviar-te una miqueta la feina de transcripció et faig alguns suggeriments:

  • Des de fa poquet ja no cal l'ús de la plantilla {{gap}} per a forçar la indentació de la primera línia de cada paràgraf, doncs s'indenta automàticament (excepte si el text es troba inclòs entre les etiquetes <poem></poem>, en el qual cas la indentació sí que caldria forçar-la amb {{gap}} o d'una altra manera).
  • És millor usar la plantilla {{centre}} o {{c}} per a centrar línies i {{bc}} o {{bloc centre}} per a paràgrafs, en lloc de les etiquetes <center></center> (desaconsellades en html5).
  • És millor usar la plantilla {{gran}} o {{big}} per a aumentar el text, en lloc de les etiquetes <big></big> (desaconsellades en html5).

En qualsevol cas, gràcies per col·laborar :) La feina a Viquitexts requereix de moltíssima paciència, així que no dubtis en fer suggeriments, plantejar dubtes, mostrar queixes i tot allò que et vingui al cap per a poder col·laborar amb més facilitat. Potser algun dels gadgets disponibles et resultarà d'interès. Salutacions! -Aleator 20:01, 25 nov 2020 (CET)

Transclusió[modifica]

Volia preguntar-te com vols que transcriguem el llibre que estàs transcrivint: Tratat de adages y refranys valencians, Tratat de adages y refranys valencians, y practica pera escriure ab perfecció la lengua valenciana o algun altre?--KRLS (discussió) 10:35, 26 nov 2020 (CET)

@KRLS: Bon dia. He vist que ja heu creat la portada amb lo títol breu. Està bé així, perquè de l'altra manera hauria estat massa llarg. Bon dia --Cocenpoma (discussió) 13:11, 26 nov 2020 (CET)