Usuari Discussió:Griba2010

De Viquitexts
Salta a la navegació Salta a la cerca

Projecte[modifica]

Gràcies per aportar partitures. És una feina no trivial i que ens cal molta ajuda. Actualment tenim totes aquestes pàgines amb partitures pendents de fer-se: Categoria:Pàgines amb partitures sense format. I aquí les que ja tenim fetes Categoria:Pàgines amb partitures amb format. He penjat la partitura que has fet a Pàgina:Segona serie de cançons populars catalanes (1909).djvu/88, sabries fer que tingués les 5 línies del pentagrama?--KRLS (discussió) 01:42, 2 nov 2015 (CET)

Moltes gràcies! Encara n'haig d'aprendre. Per cert, per què no t'animes a venir a la Viquitrobada 2015?--KRLS (discussió) 11:30, 2 nov 2015 (CET)
Les pàgines "Pàgina:" són espais de treball per a wikisourcers on treballem les transcripcions. La pàgina es veu bé a Segona serie de cançons populars catalanes/En Serrallonga que és per on els usuaris poden consultar la partitura.--KRLS (discussió) 12:14, 2 nov 2015 (CET)
Podries també subdividir Pàgina:Segona serie de cançons populars catalanes (1909).djvu/73, sinó en pantalles petites es veu estrany Cançó nova. Per cert, estic traslladant les diferents partitures a les pàgines corresponents. Si tens dubtes sobre el sistema de pàgines comenta-m'ho i t'ho explico.--KRLS (discussió) 23:40, 2 nov 2015 (CET)

Jo vull xacolata! (cançó publicitària)[modifica]

Hola! Caldria afegir les dades des d'on s'ha copiat el text de "Jo vull xacolata! (cançó publicitària)". D'aquesta manera la resta d'usuaris podrem corregir els possibles errors de transcripció i establir l seva llicència. Mercis! -Aleator 18:36, 5 nov 2016 (CET)