Fitxer:Jochs Florals de Barcelona en 1866.djvu

De Viquitexts
Salta a la navegació Salta a la cerca
Enllaç a la pàgina d'índex
Vés a la pàgina
pàgina següent →
pàgina següent →
pàgina següent →

Fitxer original(3.692 × 5.367 píxels, mida del fitxer: 5,36 Mo, tipus MIME: image/vnd.djvu, 151 pàgines)

Aquest fitxer prové de Wikimedia Commons i pot ser usat per altres projectes. La descripció de la seva pàgina de descripció es mostra a continuació.

Descripció
Català: Jochs Florals de Barcelona en 1866. Barcelona: Llibreria de A. Verdaguer, 1866.
Inclou un discurs d'Ignasi Mendez Vigo, un discurs de Pau Valls, una memòria de Robert Robert, ¡Axó ray! de Marian Aguiló i Fuster, La ausencia de Damàs Calvet, Lo roser del mas d'Euras de Jacint Verdaguer, La mort dels Moncadas de Josep Lluis Pons i Gallarza, La última proesa del rey En Jaume d'Antoni Camps i Fabrés, Nit de sanch de Jacint Verdaguer, L'enteniment i l'amor de Marian Aguiló i Fuster, Sospir del ánima de Jacint Verdaguer, A una flor de Joan Monserrat i Archs, ¡Manso! d'Antoni de Bofarull, Al titá de la guerra de la Independencia de Francisco Ubach i Vinyeta, Al héroe montanyés En Josep Manso de Jacint Verdaguer, La Pubilla del Mas de dalt de Gayetano Vidal, La Encantada de Lanós de Francisco Muns, i un discurs de Francisco Morera.
Data
Font Llibre digitalitzat de la Universitat de Harvard per Google Books i afegida capa de text per Internet Archive (OCR: ABBYY FineReader 8.0, 600 ppi). La digitalització contenia els texts dels Jocs Florals de 1865, 1866 i 1867, i l'he dividit en 3 fitxers diferents; a més he esborrades moltíssimes pàgines duplicades per la pèssima digitalització. Pàgines 122 i 123 provenen de http://mdc2.cbuc.cat/cdm/compoundobject/collection/jocsflorals/id/2405 ("Biblioteca Victor Balaguer; Àula Màrius Torres; Biblioteca de Catalunya).
Autor Varis autors
Permís
(Com reutilitzar aquest fitxer)
Public domain

Aquest material està en domini públic als Estats Units i als altres països on el dret d'autor s'estén per 80 anys (o menys) després de la mort de l'autor.


Cal incloure una etiqueta de domini públic als Estats Units per indicar perquè aquesta obra és en domini públic als Estats Units. Note that a few countries have copyright terms longer than 80 years: Mexico has 100 years and Jamaica has 95 years. This image may not be in the public domain in these countries, which moreover do not implement the rule of the shorter term.

Llegendes

Afegeix una explicació d'una línia del que representa aquest fitxer

Elements representats en aquest fitxer

representa l'entitat

Historial del fitxer

Cliqueu una data/hora per veure el fitxer tal com era aleshores.

Data/horaMiniaturaDimensionsUsuari/aComentari
actual02:24, 27 nov 2014Miniatura per a la versió del 02:24, 27 nov 20143.692 × 5.367, 151 pàgines (5,36 Mo)AleatorAfegides pàgs. 122 i 123 a partir de http://mdc2.cbuc.cat/cdm/compoundobject/collection/jocsflorals/id/2405 ("Biblioteca Victor Balaguer; Àula Màrius Torres; Biblioteca de Catalunya).
04:27, 9 gen 2011Sense miniatura0 × 0 (5,27 Mo)Aleator{{Information |Description={{ca|1=''Jochs Florals de Barcelona en 1866''. Barcelona: Llibreria de A. Verdaguer, 1866.<br /> Inclou un discurs d'Ignasi Mendez Vigo, un discurs de Pau Valls, una memòria de Robert Robert, ''¡Axó ray!'' de Marian Aguiló i

Ús global del fitxer

Utilització d'aquest fitxer en altres wikis: