Fitxer:La butifarra de la llibertat (1864).djvu

De Viquitexts
Salta a la navegació Salta a la cerca
Enllaç a la pàgina d'índex
Vés a la pàgina
pàgina següent →
pàgina següent →
pàgina següent →

Fitxer original(1.895 × 2.971 píxels, mida del fitxer: 5,96 Mo, tipus MIME: image/vnd.djvu, 16 pàgines)

Aquest fitxer prové de Wikimedia Commons i pot ser usat per altres projectes. La descripció de la seva pàgina de descripció es mostra a continuació.

Descripció
Català: La butifarra de la llibertat: gatada en un acte, en vers y en catala del que ara 's parla, per D. Serafí Pitarra representada ab gran aplauso durant la última guerra de África. Barcelona. Llibreria Espanyola, de L. Lopas, Editó. Carré Ampla 26, y rambla del mitx 20. 1864. Eliminades pàgines en blanc i convertit a djvu amb Any2djvu per usuari Micru.
Data
Font Google Books
Autor Serafí Pitarra
Permís
(Com reutilitzar aquest fitxer)
Public domain

Aquest material està en domini públic als Estats Units i als altres països on el dret d'autor s'estén per 80 anys (o menys) després de la mort de l'autor.


Dialog-warning.svg Cal incloure una etiqueta de domini públic als Estats Units per indicar perquè aquesta obra és en domini públic als Estats Units. Note that a few countries have copyright terms longer than 80 years: Mexico has 100 years and Jamaica has 95 years. This image may not be in the public domain in these countries, which moreover do not implement the rule of the shorter term. Côte d'Ivoire has a general copyright term of 99 years, but it does implement the rule of the shorter term.

Altres versions

Derivative works of this file:

Llegendes

Afegeix una explicació d'una línia del que representa aquest fitxer

Elements representats en aquest fitxer

representa a

Historial del fitxer

Cliqueu una data/hora per veure el fitxer tal com era aleshores.

Data/horaMiniaturaDimensionsUsuari/aComentari
actual21:10, 25 set 2011Miniatura per a la versió del 21:10, 25 set 20111.895 × 2.971, 16 pàgines (5,96 Mo)Vanished user e175adb86e72bb96a1706f7ab31b9df8{{Information |Description ={{ca|1=La butifarra de la llibertat: gatada en un acte, en vers y en catala del que ara 's parla, per D. Serafí Pitarra representada ab gran aplauso durant la última guerra de África. Barcelona. Llibreria Espanyola, de L.

Ús global del fitxer

Utilització d'aquest fitxer en altres wikis: