Fitxer:Còpia del jurament que presten los jurats de la ciutat de València (1596).djvu

De Viquitexts
Salta a la navegació Salta a la cerca
Enllaç a la pàgina d'índex
Vés a la pàgina


Fitxer original(2.338 × 3.452 píxels, mida del fitxer: 523 Ko, tipus MIME: image/vnd.djvu, 16 pàgines)

Aquest fitxer prové de Wikimedia Commons i pot ser usat per altres projectes. La descripció de la seva pàgina de descripció es mostra a continuació.

Resum

Descripció
Català: Còpia del jurament que presten los jurats de la ciutat de València en lo principi y ans de la administració de sos officis: y dels capítols, ordinacions y statuts kalendariats en dit jurament. València: Felip Mey, 1596. Registre al catàleg de la Biblioteca de Catalunya.
Data 1596
Font Llibre digitalitzat de la Biblioteca de Catalunya per Google Books, convertit a DjVu mitjançant any2djvu.org (300 dpi, sense OCR) i eliminades diverses pàgines.
Autor s. a.
Altres versions

Llicència

Aquesta imatge és en el domini públic perquè és una mera reproducció mecànica o fotocòpia d'un original en domini públic, o (amb les proves disponibles) és tan similar a un document escanejat o fotocòpia que no s'hi pot aplicar protecció de drets d'autor. També és possible que els drets d'autor d'aquesta imatge hagin expirat degut a la data de publicació o a la mort de l'autor (si és possible, afegiu-la a banda). El propi contingut original es troba en domini públic per les raons següents:
Public domain

Aquest material està en domini públic als Estats Units i als altres països on el dret d'autor s'estén per 100 anys (o menys) després de la mort de l'autor.


Aquesta obra es troba en el domini públic als Estats Units d'Amèrica per haver estat publicada abans de l'1 de gener de 1926.


Aquesta etiqueta està dissenyada per usar-se quan sigui necessari afirmar que les millores (per exemple, brillantor, contrast, joc de color, nitidesa) no són de per si prou creatives per generar un nou dret d'autor. Es pot utilitzar tant quan no se sap si s'han fet millores com quan les millores són clares, però insuficients. Per a les imatges primitives sense contrast pot utilitzar-se la plantilla {{PD-old}} adequadament inserida. Per utilitzar-la, vegeu Commons:Quan utilitzar l'etiqueta PD-scan.


Dialog-warning.svg
Nota: Aquesta etiqueta s'aplica només a imatges escanejades i fotocòpies. Per a las fotografies originals de domini públic fetes de lluny seria recomanable {{PD-Art}}. Vegeu Commons:Quan utilitzar l'etiqueta PD-Art.

Historial del fitxer

Cliqueu una data/hora per veure el fitxer tal com era aleshores.

Data/horaMiniaturaDimensionsUsuari/aComentari
actual19:44, 11 nov 2020Miniatura per a la versió del 19:44, 11 nov 20202.338 × 3.452, 16 pàgines (523 Ko)MrPotato1010Uploaded a work by ''s. a.'' from Llibre digitalitzat de la Biblioteca de Catalunya per [https://books.google.es/books?id=eXdSnIoLLqEC Google Books], convertit a DjVu mitjançant any2djvu.org (300 dpi, sense OCR) i eliminades diverses pàgines. with UploadWizard

Les 19 pàgines següents utilitzen aquest fitxer:

Ús global del fitxer

Utilització d'aquest fitxer en altres wikis: